Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л80 я73<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 31
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВА614951 Донченко, Людмила Владимировна. Безопасность пищевой продукции [Текст] : учебник для студ. вузов, обучающихся по спец. 311200 "Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции" / Л. В. Донченко, В. Д. Надыкта. - М. : Пищепромиздат, 2001. - 528 с.: ил. - Библиогр.: с. 517-519. - ISBN 5-89703-028-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Надыкта, Владимир Дмитриевич
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА641716 Бухкало, Світлана Іванівна. Технологія основних харчових виробництв у прикладах і задачах [Текст] : навч. посібник для студ. харчових спец. усіх форм навчання / С. І. Бухкало. - Х. : НТУ "ХПІ", 2003. - 184 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 176. - ISBN 966-593-310-8 На тит. арк. авт. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | Р104427 Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / уклад. І. Ф. Малежик, Л. О. Косоголова. - К. : НУХТ, 2004. - 20 с. - Бібліогр.: с.15Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Малежик, Іван Федорович (уклад.); Косоголова, Людмила Олексіївна (уклад.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | Р104473 Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. лаб., практ. і контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання і переробки зерна" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" всіх форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. І. Скорікова [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 30 с. - Бібліогр.: с. 29-30Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Скорікова, Ганна Іванівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | Р104471 Теоретичні основи харчових і фармакологічних технологій [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни, проведення практ. занять та викон. розрахунково-графічних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. О. Сімахіна [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 38 с. - Бібліогр.: с. 35-37Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сімахіна, Галина Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА666073 Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції [Текст] : навч. посіб. для студ. технол. та екон. спец. I-IV рівнів акредитації / А. Я. Маньківський [и др.]. - [Ніжин] : [б.в.], 1999. - 383 с. - Бібліогр.: с. 378Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Маньківський, А. Я.; Скалецька, Л. Ф.; Подпрятов, Г. І.; Сеньків, А. М.
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА667716 Запольський, Анатолій Кирилович. Екологізація харчових виробництв [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / А. К. Запольський, А. І. Українець. - К. : Вища школа, 2005. - 423 с. - Бібліогр.: в кінці розд. - ISBN 966-642-294-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Українець, Анатолій Іванович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВА672741 Іваненко, Федір Вікторович. Технологія зберігання та переробки сільськогосподарської продукції [Текст] : навч.-метод. посібник для самост. вивчення дисципліни / Ф. В. Іваненко, В. М. Сінченко ; Київський національний економічний ун-т. - К. : КНЕУ, 2005. - 222 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 210. - ISBN 966-574-733-9 На обкл. автори не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сінченко, Віктор Миколайович; Київський національний економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА700960 Домарецкий, Виталий Афанасьевич. Технология продуктов общественного питания [Текст] : учеб. пособие для студ. образоват. учреждений сред. проф. образования / В. А. Домарецкий. - М. : ФОРУМ, 2008. - 400 с. - (Профессиональное образование). - Библиогр.: с. 389. - ISBN 978-5-91134-121-3 (ФОРУМ)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ВА752645 Свідло, Карина Володимирівна. Харчові техології [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. напряму підготов. "Професійна освіта" / Свідло К. В., Лазарєва Т. А., Цихановська І. В. ; Укр. інж.-пед. акад. - Х. : УІПА, 2011. - 229 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 227-228. - 300 прим. - ISBN 978-966-8669-97-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Цихановська, Ірина Василівна; Українська інженерно-педагогічна академія (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ВА763940 Кюрчева, Людмила Миколаївна. Технологія переробки та зберігання сільськогосподарської продукції [Текст] : навч. посіб. / Л. М. Кюрчева, О. В. Григоренко, С. В. Кюрчев. - Мелітополь : Вид. будинок Мелітоп. міськ. друк., 2013. - 125 с. : рис. - Бібліогр.: с. 125. - 300 прим. - ISBN 978-966-197-228-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Григоренко, Олена Віталіївна; Кюрчев, Сергій Володимирович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ВА771265 Теоретичні та практичні основи технологій виробництва продукції тваринництва [Текст] : навч. посіб. для студ. техн. та екон. спец. вищ. аграр. навч. закл. / [В. С. Ліннік та ін.] ; за ред. д-ра с.-г. наук, проф. В. С. Лінніка ; Луган. нац. аграр. ун-т. - Луганськ : Елтон-2, 2013. - 239 с. : табл., іл. - Бібліогр.: с. 205-212. - 500 прим. - ISBN 978-617-563-123-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ліннік, В. С.; Медведєв, А. Ю.; Прудніков, В. Г.; Петруша, Є. З.; Кузнецов, Г. М.; Ліннік, В. С. (ред.); Луганський національний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | ВА775192 Технологія харчових продуктів рослинного походження [Текст] : навч. посіб. / [Гніцевич В. А. та ін. ; за ред. В. А. Гніцевич] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Каф. технології в ресторан. госп-ві. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. - 324 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 322-324. - 300 прим. - ISBN 978-966-385-293-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Ільдірова, Світлана Климентівна; Стіборовський, Сергій Едуардович; Варваріна, Наталія Михайлівна; Давидова, Валентина Романівна; Гніцевич, Вікторія Альбертівна (ред.); Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра технології в ресторанному господарстві
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | ВА783832 Харчові технології у схемах та таблицях [Текст] : навч. посіб. / Лазарєва Т. А. [та ін.] ; Укр. інж.-пед. акад. - Харків : Цифрова друкарня № 1, 2013. - 240 с. : схеми, табл. - Бібліогр.: с. 237-239. - 300 прим. - ISBN 978-617-7017-60-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Ільмінська, Ольга Олександрівна; Свідло, Карина Володимирівна; Мостова, Людмила Миколаївна; Українська інженерно-педагогічна академія (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ВА785897 Лазарєва, Тетяна Анатоліївна. Інноваційний розвиток харчової галузі. Продукти. Технології. Обладнання [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ, які навчаються за спец. "Професійна освіта. Харчові технології" / Т. А. Лазарєва ; Укр. інж.-пед. акад. - Харків : Право, 2014. - 173 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 162-164. - 300 прим. - ISBN 978-966-458-707-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українська інженерно-педагогічна академія (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | ВС58978 Левіт, Ірина Борисівна. Реологія харчових продуктів [Текст] : підручник / І. Б. Левіт, В. О. Сукманов, Д. С. Афенченко ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2015. - 539, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 535-[540]. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-184-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сукманов, Валерій Олександрович; Афенченко, Дмитро Сергійович; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | В355731/1 Реологія в процесах виробництва харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014 . Ч. 1 : Класифікація та характеристика неньютонівських рідин / [О. І. Черевко та ін.]. - 2014. - 243 с. : рис. - Бібліогр.: с. 241-243. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-350-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Маяк, Віталій Іванович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. | ВА794744 Біленька, Ірина Ремівна. Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю в харчовій промисловості [Текст] : підруч. для ВНЗ / І. Р. Біленька, Я. Г. Верхівкер, А. К. Д'яконова ; [за заг. ред. І. Р. Біленької] ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : Поліграф, 2008. - 274 с. - Бібліогр.: с. 205-207. - 1000 прим. - ISBN 987-966-8788-70-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Верхівкер, Яков Григорович; Д'яконова, Анжела Костянтинівна; Біленька, Ірина Ремівна (ред.); Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. | ВС63609 Технологічні комплекси харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ / В. І. Теличкун [та ін.]. - Київ : Сталь, 2017. - 453 с. : рис. - Бібліогр.: с. 448-453. - 300 прим. - ISBN 978-617-676-130-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Теличкун, Володимир Іванович; Гавва, Олександр Миколайович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Губеня, Олексій Олександрович; Десик, Микола Григорович; Чепелюк, Олександр Миколайович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. | ВА822338 Гуляєв, Віталій Михайлович. Технології БАР та харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. для студентів навч. закл. / В. М. Гуляєв, І. М. Корнієнко, О. Ю. Філімоненко ; Дніпр. держ. техн. ун-т (ДДТУ). - Кам'янське : ДДТУ, 2018. - 276 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 272-276. - 300 прим. - ISBN 978-966-175-157-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Корнієнко, Ірина Михайлівна; Філімоненко, Ольга Юріївна; Дніпровський державний технічний університет (Кам'янське)
Видання зберігається у :
|
| |
|
|