Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л99 я73<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. | ВА636972 Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування [Текст] : навч. посібник для студ. вищих навч. закл., що навч. за спец. "Технологія харчування" / В. Д. Карпенко [та ін.] ; Укоопспілка, Навчально-методичний центр "Укоопосвіта". - К. : НМЦ "Укоопосвіта", 2003. - 248 с.: рис. - ISBN 966-7568-23-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Карпенко, Віктор Дмитрович; Рогова, Алла Леонідівна; Шкарупа, Володимир Григорович; Положишнікова, Ольга Іванівна; Пилипей, Марія Іванівна; Укоопспілка; Навчально-методичний центр "Укоопосвіта"
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА700960 Домарецкий, Виталий Афанасьевич. Технология продуктов общественного питания [Текст] : учеб. пособие для студ. образоват. учреждений сред. проф. образования / В. А. Домарецкий. - М. : ФОРУМ, 2008. - 400 с. - (Профессиональное образование). - Библиогр.: с. 389. - ISBN 978-5-91134-121-3 (ФОРУМ)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА708238 Джурик, Надія Романівна. Основи технології продукції закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / Н. Р. Джурик ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2008. - 396 c.: табл. - Бібліогр.: с. 393. - ISBN 978-966-8561-99-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА755095 Мялковский, О. В. Барное дело. Теория и практика приготовления смешанных напитков [Текст] : учебник / Мялковский О. В. - К. : Кондор, 2012. - 362 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 361-362. - ISBN 978-966-2781-04-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА761290 Основи організації виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування [Текст] : навч. посіб. / Глух. нац. пед. ун-т ім. Олександра Довженка ; [уклад.] Шильман Л. З., Руденко С. М. - Глухів : РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2011. - 50 с. : рис., табл. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шильман, Лев Залманович (уклад.); Руденко, Світлана Миколаївна (уклад.); Глухівський національний педагогічний університет імені Олександра Довженка
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА769912 Технологія кулінарної обробки харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. для студ. спец. 6.010103 "Учитель технологій і креслення" ден. та заоч. форм навчання / Глух. нац. пед. ун-т ім. Олександра Довженка, Каф. педагогіки і методики технол. освіти ; уклад. Шильман Л. З. - Глухів : РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2012. - 179 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 178. - 50 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шильман, Лев Залманович (уклад.); Глухівський національний педагогічний університет імені Олександра Довженка. Кафедра педагогіки і методики технологічної освіти
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА775266 Технологія виробництва кулінарної продукції [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., [які навч. за спец. 5.05170101 "Виробництво харчової продукції", напрям підготов. 051701 "Харчові технології та інженерія"] / [Г. Ф. Коршунова та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. - 386 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 385-386. - 300 прим. - ISBN 978-966-385-308-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Коршунова, Ганна Федорівна; Стіборовський, Сергій Едуардович; Борисполець, Алла Олексіївна; Савчукова, Тетяна Миколаївна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВА799410 Ботштейн, Белла Борисівна. Культура харчування [Текст] : навч. посіб. / [Ботштейн Б. Б., Крайнюк Л. М. ; за ред. Ботштейн Б. Б.] ; Харків. держ ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 174 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 136-137. - 30 прим. - ISBN 978-966-405-383-6 Авт. зазнач. на звороті тит. арк.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Крайнюк, Людмила Миколаївна; Ботштейн, Белла Борисівна (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА827194 Влащенко, Наталія Миколаївна. Інноваційні технології у ресторанному, готельному господарстві та туризмі [Текст] : навч. посіб. / Н. М. Влащенко ; Харків. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. - Харків : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2018. - 373 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 355-367. - 60 прим. - ISBN 978-966-695-453-7Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова
Видання зберігається у :
Чит. зал картографічних видань
| 10. | ВА843429 Іжевська, Орися Петрівна. Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / Орися Іжевська. - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2020. - 377 с. : рис. - Бібліогр.: с. 376-377. - 100 прим. - ISBN 978-617-7336-61-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|