Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л99 я73<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.
ВА636972

Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування [Текст] : навч. посібник для студ. вищих навч. закл., що навч. за спец. "Технологія харчування" / В. Д. Карпенко [та ін.] ; Укоопспілка, Навчально-методичний центр "Укоопосвіта". - К. : НМЦ "Укоопосвіта", 2003. - 248 с.: рис. - ISBN 966-7568-23-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Карпенко, Віктор Дмитрович; Рогова, Алла Леонідівна; Шкарупа, Володимир Григорович; Положишнікова, Ольга Іванівна; Пилипей, Марія Іванівна; Укоопспілка; Навчально-методичний центр "Укоопосвіта"

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА700960
Домарецкий, Виталий Афанасьевич.
Технология продуктов общественного питания [Текст] : учеб. пособие для студ. образоват. учреждений сред. проф. образования / В. А. Домарецкий. - М. : ФОРУМ, 2008. - 400 с. - (Профессиональное образование). - Библиогр.: с. 389. - ISBN 978-5-91134-121-3 (ФОРУМ)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА708238
Джурик, Надія Романівна.
Основи технології продукції закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / Н. Р. Джурик ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2008. - 396 c.: табл. - Бібліогр.: с. 393. - ISBN 978-966-8561-99-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА755095
Мялковский, О. В.
Барное дело. Теория и практика приготовления смешанных напитков [Текст] : учебник / Мялковский О. В. - К. : Кондор, 2012. - 362 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 361-362. - ISBN 978-966-2781-04-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА761290

Основи організації виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування [Текст] : навч. посіб. / Глух. нац. пед. ун-т ім. Олександра Довженка ; [уклад.] Шильман Л. З., Руденко С. М. - Глухів : РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2011. - 50 с. : рис., табл. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шильман, Лев Залманович (уклад.); Руденко, Світлана Миколаївна (уклад.); Глухівський національний педагогічний університет імені Олександра Довженка

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА769912

Технологія кулінарної обробки харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. для студ. спец. 6.010103 "Учитель технологій і креслення" ден. та заоч. форм навчання / Глух. нац. пед. ун-т ім. Олександра Довженка, Каф. педагогіки і методики технол. освіти ; уклад. Шильман Л. З. - Глухів : РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2012. - 179 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 178. - 50 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шильман, Лев Залманович (уклад.); Глухівський національний педагогічний університет імені Олександра Довженка. Кафедра педагогіки і методики технологічної освіти

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА775266

Технологія виробництва кулінарної продукції [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., [які навч. за спец. 5.05170101 "Виробництво харчової продукції", напрям підготов. 051701 "Харчові технології та інженерія"] / [Г. Ф. Коршунова та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. - 386 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 385-386. - 300 прим. - ISBN 978-966-385-308-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Коршунова, Ганна Федорівна; Стіборовський, Сергій Едуардович; Борисполець, Алла Олексіївна; Савчукова, Тетяна Миколаївна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА799410
Ботштейн, Белла Борисівна.
Культура харчування [Текст] : навч. посіб. / [Ботштейн Б. Б., Крайнюк Л. М. ; за ред. Ботштейн Б. Б.] ; Харків. держ ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 174 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 136-137. - 30 прим. - ISBN 978-966-405-383-6
Авт. зазнач. на звороті тит. арк.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Крайнюк, Людмила Миколаївна; Ботштейн, Белла Борисівна (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА827194
Влащенко, Наталія Миколаївна.
Інноваційні технології у ресторанному, готельному господарстві та туризмі [Текст] : навч. посіб. / Н. М. Влащенко ; Харків. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. - Харків : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2018. - 373 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 355-367. - 60 прим. - ISBN 978-966-695-453-7

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова

Видання зберігається у :
Чит. зал картографічних видань

10.
ВА843429
Іжевська, Орися Петрівна.
Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / Орися Іжевська. - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2020. - 377 с. : рис. - Бібліогр.: с. 376-377. - 100 прим. - ISBN 978-617-7336-61-6

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського