Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (2)Реферативна база даних (28)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80 я73$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 104
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
В345617/Ч. 1
Луганский, Анатолий Семенович
Технология производства пищевых продуктов [Текст] : учеб. пособие / А. С. Луганский, И. А. Хозяев. - Ростов-на-Дону : Донской гос. технический ун-т, 2001 .
Ч. 1. - Ростов-на-Дону : [б.и.], 2001. - 83 с.: рис. - ISBN 5-7890-0173-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Хозяев, Игорь Алексеевич; Донской гос. технический университет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА614951
Донченко, Людмила Владимировна.
Безопасность пищевой продукции [Текст] : учебник для студ. вузов, обучающихся по спец. 311200 "Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции" / Л. В. Донченко, В. Д. Надыкта. - М. : Пищепромиздат, 2001. - 528 с.: ил. - Библиогр.: с. 517-519. - ISBN 5-89703-028-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Надыкта, Владимир Дмитриевич

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА617047

Методичні вказівки до дипломного проекту (роботи) бакалавра для студентів, що навчаються за освітньо-професійною програмою бакалавра за напрямком 6.0917 "Харчова технологія та інженерія" [Текст] / Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т" ; уклад. Ф. Ф. Гладкий [та ін.]. - Х. : НТУ "ХПІ", 2002. - 50 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гладкий, Федір Федорович (уклад.); Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р94555

Методические указания к выполнению лабораторных работ по курсу "Общая технология пищевых производств" для студентов пищевых специальностей [Текст] / Национальный технический ун-т "Харьковский политехнический ин-т" ; сост. Е. И. Орлова [и др.]. - Х. : НТУ "ХПИ", 2002. - 35 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Орлова, Евгения Ивановна (сост.); Национальный технический университет "Харьковский политехнический институт" (Харьков)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
Р95062

Методичні вказівки до виконання магістерських робіт для магістрантів спеціальностей 8.091701 - 8.091709 напряму підготовки "Харчова технологія та інженерія" [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. І. Дробот, В. О. Ромоданова. - К. : НУХТ, 2002. - 7 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дробот, Віра Іванівна (уклад.); Ромоданова, Валентина Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА627281
Кириллов, П. К..
Физико-механические и реологические свойства сырья и готовой продукции пищевой промышленности [Текст] : учеб. пособие / П. К. Кириллов [и др.] ; Казанский гос. технологический ун-т. - Казань : ЗАО "Новое знание", 2001. - 100 с.: ил. - Библиогр.: с. 93. - ISBN 5-89347-077-X

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кузнецов, М. Г.; Петрушенков, П. А.; Казанский гос. технологический университет

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА628026

Робоча програма технологічної практики на харчових та переробних підприємствах АПК для студентів IV курсу спеціальності 6.091700 "Екологія харчових виробництв та продуктів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання [Текст] / Український держ. ун-т харчових технологій ; уклад. В. Х. Суходол [та ін.]. - К. : УДУХТ, 2002. - 59 с. - Бібліогр.: с. 57-59

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Суходол, Вікторія Хомівна (уклад.); Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
Р97204

Основи наукових досліджень і технічної творчості [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни, виконання лабораторних робіт і контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" денної і заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. О. Чагайда. - К. : НУХТ, 2002. - 13 с. - Бібліогр.: с.13.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Чагайда, Андрій Олегович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
Р97203

Основи наукових досліджень і технічної творчості [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" денної і заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, М. М. Жеплінська. - К. : НУХТ, 2002. - 11 с. - Бібліогр.: с.11.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Малежик, Іван Федорович (уклад.); Жеплінська, Марія Михайлівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА638660

Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 61 с. - Бібліогр.: с. 58

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Малежик, Іван Федорович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА641716
Бухкало, Світлана Іванівна.
Технологія основних харчових виробництв у прикладах і задачах [Текст] : навч. посібник для студ. харчових спец. усіх форм навчання / С. І. Бухкало. - Х. : НТУ "ХПІ", 2003. - 184 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 176. - ISBN 966-593-310-8
На тит. арк. авт. не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
Р99189

Загальна технологія харчових продуктів та лікарських форм [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни для студ. спец. 6.091700 "Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. О. Сімахіна [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 21 с. - Бібліогр.: с. 19-21

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сімахіна, Галина Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
Р99427

Загальна технологія харчових виробництв галузі та технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв" заочної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Пасічний [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 18 с. - Бібліогр.: с. 18

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пасічний, Василь Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
Р99424

Вступ до харчової технології [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. К. Д. Ткаченко. - Х. : НУХТ, 2003. - 10 с. - Бібліогр.: с. 10

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ткаченко, Катерина Дмитрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
Р99425

Теоретичні основи технології харчових виробництв [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія жирів і жирозамінників" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Бахмач. - К. : НУХТ, 2003. - 19 с. - Бібліогр.: с. 18-19

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Бахмач, Володимир Олександрович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
Р99455

Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни і виконання контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" денної та заочної форм навчання та технологів зі скороченою формою навчання напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. О. Степаненко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 22 с. - Бібліогр.: с. 21-22

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Степаненко, Тетяна Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
Р99262

Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. робіт: Для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. М. Клименко, Т. І. Романовська. - К. : НУХТ, 2003. - 20 с. - Бібліогр.: с. 20

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Клименко, Михайло Миколайович (уклад.); Романовська, Тетяна Іванівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ВА643384
Домарецький, Віталій Афанасійович.
Технологія харчових продуктів [Текст] : підручник для студ. вищих навч. закл. / В. А. Домарецький [и др.] ; ред. А. І. Українець ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2003. - 572 с. - Бібліогр.: с. 558-562. - ISBN 966-612-027-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Остапчук, Микола Васильович; Українець, Анатолій Іванович; Українець, Анатолій Іванович (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

19.
Р99686

Методичні вказівки до практичних занять з курсу "Процеси та апарати харчових виробництв" для студентів спеціальності "Технологія харчування" денної форми навчання [Текст] / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; уклад. І. І. Тарасенко. - К. : ВЦ КНТЕУ, 2003. - 33 с. - Бібліогр.: с. 33

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Тарасенко, Ігор Іванович (уклад.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
Р99847

Вступ до фаху [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни, виконання контрольної роботи та реферату для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. М. Куц [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 20 с. - Бібліогр.: с. 20

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Куц, Анатолій Михайлович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського