Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (14)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80 я73<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 31
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ВА672741
Іваненко, Федір Вікторович.
Технологія зберігання та переробки сільськогосподарської продукції [Текст] : навч.-метод. посібник для самост. вивчення дисципліни / Ф. В. Іваненко, В. М. Сінченко ; Київський національний економічний ун-т. - К. : КНЕУ, 2005. - 222 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 210. - ISBN 966-574-733-9
На обкл. автори не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сінченко, Віктор Миколайович; Київський національний економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА794744
Біленька, Ірина Ремівна.
Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю в харчовій промисловості [Текст] : підруч. для ВНЗ / І. Р. Біленька, Я. Г. Верхівкер, А. К. Д'яконова ; [за заг. ред. І. Р. Біленької] ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : Поліграф, 2008. - 274 с. - Бібліогр.: с. 205-207. - 1000 прим. - ISBN 987-966-8788-70-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Верхівкер, Яков Григорович; Д'яконова, Анжела Костянтинівна; Біленька, Ірина Ремівна (ред.); Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА868503
Бліщ, Роксолана Олександрівна.
Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : навч. посіб. для студентів спец. 181 "Харчові технології" ВНЗ / Бліщ Р. О. ; Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Львів : Левада, 2023. - 170, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 100 прим. - ISBN 978-611-8070-66-3

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Львівська політехніка", національний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА641716
Бухкало, Світлана Іванівна.
Технологія основних харчових виробництв у прикладах і задачах [Текст] : навч. посібник для студ. харчових спец. усіх форм навчання / С. І. Бухкало. - Х. : НТУ "ХПІ", 2003. - 184 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 176. - ISBN 966-593-310-8
На тит. арк. авт. не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА822338
   Гуляєв, Віталій Михайлович.
Технології БАР та харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. для студентів навч. закл. / В. М. Гуляєв, І. М. Корнієнко, О. Ю. Філімоненко ; Дніпр. держ. техн. ун-т (ДДТУ). - Кам'янське : ДДТУ, 2018. - 276 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 272-276. - 300 прим. - ISBN 978-966-175-157-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Корнієнко, Ірина Михайлівна; Філімоненко, Ольга Юріївна; Дніпровський державний технічний університет (Кам'янське)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА700960
Домарецкий, Виталий Афанасьевич.
Технология продуктов общественного питания [Текст] : учеб. пособие для студ. образоват. учреждений сред. проф. образования / В. А. Домарецкий. - М. : ФОРУМ, 2008. - 400 с. - (Профессиональное образование). - Библиогр.: с. 389. - ISBN 978-5-91134-121-3 (ФОРУМ)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА614951
Донченко, Людмила Владимировна.
Безопасность пищевой продукции [Текст] : учебник для студ. вузов, обучающихся по спец. 311200 "Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции" / Л. В. Донченко, В. Д. Надыкта. - М. : Пищепромиздат, 2001. - 528 с.: ил. - Библиогр.: с. 517-519. - ISBN 5-89703-028-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Надыкта, Владимир Дмитриевич

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА843256

Еко- та ГМ-продукти [Текст] : навч. посіб. / [Г. О. Бірта та ін.] ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2020. - 274, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 270-[275]. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-384-3

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, О. О.; Ткаченко, А. С.; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА855295

Загальні технології харчової промисловості [Текст] : навч. посіб. / О. А. Савченко [та ін.] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт, 2021. - 293 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 289-291. - 300 прим. - ISBN 978-617-8184-03-2

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Савченко, Олександр Аркадійович; Грек, Олена Вікторівна; Ніколаєнко, Микола Станіславович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Тимчук, Алла Вікторівна; Національний університет біоресурсів і природокористування України

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА667716
Запольський, Анатолій Кирилович.
Екологізація харчових виробництв [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / А. К. Запольський, А. І. Українець. - К. : Вища школа, 2005. - 423 с. - Бібліогр.: в кінці розд. - ISBN 966-642-294-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Дод. точки доступу:
Українець, Анатолій Іванович

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА763940
Кюрчева, Людмила Миколаївна.
Технологія переробки та зберігання сільськогосподарської продукції [Текст] : навч. посіб. / Л. М. Кюрчева, О. В. Григоренко, С. В. Кюрчев. - Мелітополь : Вид. будинок Мелітоп. міськ. друк., 2013. - 125 с. : рис. - Бібліогр.: с. 125. - 300 прим. - ISBN 978-966-197-228-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Григоренко, Олена Віталіївна; Кюрчев, Сергій Володимирович

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА785897
   Лазарєва, Тетяна Анатоліївна.
Інноваційний розвиток харчової галузі. Продукти. Технології. Обладнання [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ, які навчаються за спец. "Професійна освіта. Харчові технології" / Т. А. Лазарєва ; Укр. інж.-пед. акад. - Харків : Право, 2014. - 173 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 162-164. - 300 прим. - ISBN 978-966-458-707-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українська інженерно-педагогічна академія (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВС58978
Левіт, Ірина Борисівна.
Реологія харчових продуктів [Текст] : підручник / І. Б. Левіт, В. О. Сукманов, Д. С. Афенченко ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2015. - 539, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 535-[540]. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-184-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сукманов, Валерій Олександрович; Афенченко, Дмитро Сергійович; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА824480
   Лозова, Тетяна Михайлівна.
Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі [Текст] : підручник / Лозова Т. М., Сирохман І. В. - Львів : Растр-7, 2018. - 398 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 396-398. - 300 прим. - ISBN 978-617-7497-78-2

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сирохман, Іван Васильович

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА844831
Мельник, Юрій Романович.
Основи проектування та розрахунків харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. для студентів спец. 181 "Харчові технології" вищ. навч. закл. / Мельник Ю. Р., Мельник С. Р. ; Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Львів : Левада, 2020. - 133 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 132-133. - 100 прим. - ISBN 978-617-7527-92-2

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мельник, Степан Романович; "Львівська політехніка", національний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
В355731/1
Реологія в процесах виробництва харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014 .
Ч. 1 : Класифікація та характеристика неньютонівських рідин / [О. І. Черевко та ін.]. - 2014. - 243 с. : рис. - Бібліогр.: с. 241-243. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-350-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Маяк, Віталій Іванович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
   ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ : навч. посіб. (2024)
18.
ВА752645
   Свідло, Карина Володимирівна.
Харчові техології [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. напряму підготов. "Професійна освіта" / Свідло К. В., Лазарєва Т. А., Цихановська І. В. ; Укр. інж.-пед. акад. - Х. : УІПА, 2011. - 229 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 227-228. - 300 прим. - ISBN 978-966-8669-97-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Цихановська, Ірина Василівна; Українська інженерно-педагогічна академія (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ВА824663
   Сирохман, Іван Васильович.
Сучасні досягнення харчової науки [Текст] : навч. посіб. / Сирохман І. В., Гирка О. І., Калимон М. -М. В. - Львів : Растр-7, 2018. - 507 с. : іл., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-7497-68-3

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гирка, Ольга Ігорівна; Калимон, Марта-Марія Володимирівна

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ВА862158

Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю [Текст] : навч. посіб. / уклад. М. М. Воробець, І. В. Кондрачук ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : ЧНУ ім. Ю. Федьковича : Рута, 2022. - 103 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 99-101. - 50 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Воробець, Марія Михайлівна (уклад.); Кондрачук , Ірина Володимирівна (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського