Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л80 я73<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 31
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВА672741 Іваненко, Федір Вікторович. Технологія зберігання та переробки сільськогосподарської продукції [Текст] : навч.-метод. посібник для самост. вивчення дисципліни / Ф. В. Іваненко, В. М. Сінченко ; Київський національний економічний ун-т. - К. : КНЕУ, 2005. - 222 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 210. - ISBN 966-574-733-9 На обкл. автори не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сінченко, Віктор Миколайович; Київський національний економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА794744 Біленька, Ірина Ремівна. Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю в харчовій промисловості [Текст] : підруч. для ВНЗ / І. Р. Біленька, Я. Г. Верхівкер, А. К. Д'яконова ; [за заг. ред. І. Р. Біленької] ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : Поліграф, 2008. - 274 с. - Бібліогр.: с. 205-207. - 1000 прим. - ISBN 987-966-8788-70-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Верхівкер, Яков Григорович; Д'яконова, Анжела Костянтинівна; Біленька, Ірина Ремівна (ред.); Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА868503 Бліщ, Роксолана Олександрівна. Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : навч. посіб. для студентів спец. 181 "Харчові технології" ВНЗ / Бліщ Р. О. ; Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Львів : Левада, 2023. - 170, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 100 прим. - ISBN 978-611-8070-66-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Львівська політехніка", національний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА641716 Бухкало, Світлана Іванівна. Технологія основних харчових виробництв у прикладах і задачах [Текст] : навч. посібник для студ. харчових спец. усіх форм навчання / С. І. Бухкало. - Х. : НТУ "ХПІ", 2003. - 184 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 176. - ISBN 966-593-310-8 На тит. арк. авт. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА822338 Гуляєв, Віталій Михайлович. Технології БАР та харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. для студентів навч. закл. / В. М. Гуляєв, І. М. Корнієнко, О. Ю. Філімоненко ; Дніпр. держ. техн. ун-т (ДДТУ). - Кам'янське : ДДТУ, 2018. - 276 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 272-276. - 300 прим. - ISBN 978-966-175-157-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Корнієнко, Ірина Михайлівна; Філімоненко, Ольга Юріївна; Дніпровський державний технічний університет (Кам'янське)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА700960 Домарецкий, Виталий Афанасьевич. Технология продуктов общественного питания [Текст] : учеб. пособие для студ. образоват. учреждений сред. проф. образования / В. А. Домарецкий. - М. : ФОРУМ, 2008. - 400 с. - (Профессиональное образование). - Библиогр.: с. 389. - ISBN 978-5-91134-121-3 (ФОРУМ)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА614951 Донченко, Людмила Владимировна. Безопасность пищевой продукции [Текст] : учебник для студ. вузов, обучающихся по спец. 311200 "Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции" / Л. В. Донченко, В. Д. Надыкта. - М. : Пищепромиздат, 2001. - 528 с.: ил. - Библиогр.: с. 517-519. - ISBN 5-89703-028-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Надыкта, Владимир Дмитриевич
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВА843256 Еко- та ГМ-продукти [Текст] : навч. посіб. / [Г. О. Бірта та ін.] ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2020. - 274, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 270-[275]. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-384-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, О. О.; Ткаченко, А. С.; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА855295 Загальні технології харчової промисловості [Текст] : навч. посіб. / О. А. Савченко [та ін.] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт, 2021. - 293 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 289-291. - 300 прим. - ISBN 978-617-8184-03-2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Савченко, Олександр Аркадійович; Грек, Олена Вікторівна; Ніколаєнко, Микола Станіславович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Тимчук, Алла Вікторівна; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ВА667716 Запольський, Анатолій Кирилович. Екологізація харчових виробництв [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / А. К. Запольський, А. І. Українець. - К. : Вища школа, 2005. - 423 с. - Бібліогр.: в кінці розд. - ISBN 966-642-294-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Українець, Анатолій Іванович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ВА763940 Кюрчева, Людмила Миколаївна. Технологія переробки та зберігання сільськогосподарської продукції [Текст] : навч. посіб. / Л. М. Кюрчева, О. В. Григоренко, С. В. Кюрчев. - Мелітополь : Вид. будинок Мелітоп. міськ. друк., 2013. - 125 с. : рис. - Бібліогр.: с. 125. - 300 прим. - ISBN 978-966-197-228-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Григоренко, Олена Віталіївна; Кюрчев, Сергій Володимирович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ВА785897 Лазарєва, Тетяна Анатоліївна. Інноваційний розвиток харчової галузі. Продукти. Технології. Обладнання [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ, які навчаються за спец. "Професійна освіта. Харчові технології" / Т. А. Лазарєва ; Укр. інж.-пед. акад. - Харків : Право, 2014. - 173 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 162-164. - 300 прим. - ISBN 978-966-458-707-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українська інженерно-педагогічна академія (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | ВС58978 Левіт, Ірина Борисівна. Реологія харчових продуктів [Текст] : підручник / І. Б. Левіт, В. О. Сукманов, Д. С. Афенченко ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2015. - 539, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 535-[540]. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-184-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сукманов, Валерій Олександрович; Афенченко, Дмитро Сергійович; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | ВА824480 Лозова, Тетяна Михайлівна. Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі [Текст] : підручник / Лозова Т. М., Сирохман І. В. - Львів : Растр-7, 2018. - 398 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 396-398. - 300 прим. - ISBN 978-617-7497-78-2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сирохман, Іван Васильович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ВА844831 Мельник, Юрій Романович. Основи проектування та розрахунків харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. для студентів спец. 181 "Харчові технології" вищ. навч. закл. / Мельник Ю. Р., Мельник С. Р. ; Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Львів : Левада, 2020. - 133 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 132-133. - 100 прим. - ISBN 978-617-7527-92-2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Мельник, Степан Романович; "Львівська політехніка", національний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | В355731/1 Реологія в процесах виробництва харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014 . Ч. 1 : Класифікація та характеристика неньютонівських рідин / [О. І. Черевко та ін.]. - 2014. - 243 с. : рис. - Бібліогр.: с. 241-243. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-350-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Маяк, Віталій Іванович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ : навч. посіб. (2024)
| 18. | ВА752645 Свідло, Карина Володимирівна. Харчові техології [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. напряму підготов. "Професійна освіта" / Свідло К. В., Лазарєва Т. А., Цихановська І. В. ; Укр. інж.-пед. акад. - Х. : УІПА, 2011. - 229 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 227-228. - 300 прим. - ISBN 978-966-8669-97-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Цихановська, Ірина Василівна; Українська інженерно-педагогічна академія (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. | ВА824663 Сирохман, Іван Васильович. Сучасні досягнення харчової науки [Текст] : навч. посіб. / Сирохман І. В., Гирка О. І., Калимон М. -М. В. - Львів : Растр-7, 2018. - 507 с. : іл., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-7497-68-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гирка, Ольга Ігорівна; Калимон, Марта-Марія Володимирівна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. | ВА862158 Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю [Текст] : навч. посіб. / уклад. М. М. Воробець, І. В. Кондрачук ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : ЧНУ ім. Ю. Федьковича : Рута, 2022. - 103 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 99-101. - 50 прим.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Воробець, Марія Михайлівна (уклад.); Кондрачук , Ірина Володимирівна (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|