РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (31)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80 я73<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.

Запольський А. К. Екологізація харчових виробництв : Підруч. для студ. вищ. навч. закл. — К.: Вища шк., 2005
2.

Іваненко Ф. В. Технологія зберігання та переробки сільськогосподарської продукції : Навч.-метод. посіб. для самост. вивч. дисципліни. — К., 2005
3.

Кюрчева Л. М. Технологія переробки та зберігання сільськогосподарської продукції : навч. посіб. — Мелітополь: Вид. буд. Мелітоп. міськ. друк., 2013
4.

Ліннік В. С. Теоретичні та практичні основи технологій виробництва продукції тваринництва : навч. посіб. для студ. техн. та екон. спец. вищ. аграр. навч. закл. — Луганськ: Елтон-2, 2013
5.

Гніцевич В. А. Технологія харчових продуктів рослинного походження : навч. посіб. — Донецьк: ДонНУЕТ, 2012
6.

Лазарєва Т. А. Інноваційний розвиток харчової галузі. Продукти. Технології. Обладнання : навч. посіб. для студентів ВНЗ, які навчаються за спец. "Професійна освіта. Харчові технології". — Харків: Право, 2014
7.

Черевко О. І. Класифікація та характеристика неньютонівських рідин. — Харків, 2014
8.

Сирохман І. В. Сучасні досягнення харчової науки : навч. посіб. — Львів: Растр-7, 2018
9.

Лозова Т. М. Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі : підручник. — Львів: Растр-7, 2018
10.
Харчові технології. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : навч. посіб. — Харків: Бровін О. В., 2019
11.
Харчова хімія: аналіз та хімічний склад харчових продуктів : навч. посіб. — Львів: Львів. торг.-екон. ун-т, 2020
12.
Загальні технології харчової промисловості : навч. посіб. — Київ: Компринт, 2021
13.
Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю : навч. посіб. — Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича: Рута, 2022
14.

Бліщ Р. О. Теоретичні основи харчових технологій : навч. посіб. для студентів спец. 181 "Харчові технології" ВНЗ. — Львів: Левада, 2023. — 170, [1]: a-рис.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського