|
В355731/1 Реологія в процесах виробництва харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014 . Ч. 1 : Класифікація та характеристика неньютонівських рідин / [О. І. Черевко та ін.]. - 2014. - 243 с. : рис. - Бібліогр.: с. 241-243. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-350-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Маяк, Віталій Іванович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|