Пошуковий запит: (<.>U=Л912.43$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 33
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Кулик М. Ф. Розробка нової технології обробки і використання зерна сої на кормові і дієтичні потреби. — 1998 // Корми і кормовиробництво.
|
2. |
Адамень Ф. Ф. Соя: промышленная переработка, кормовые добавки, продукты питания. — К.: Нора-Принт, 1999
|
3. |
Калініченко А. В. Удосконалення технології переробки сої за рахунок впровадження інформаційної моделі біологічної азотфіксації : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03. — Херсон, 1999
|
4. |
Решетников М. В. Вуглеводний склад та кулінарні якості зерна різних сортів гороху. — 1999 // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту.
|
5. |
Балтага К. Р. Новая технология и оборудование для переработки сои. — 1999 // Хім. пром-сть України.
|
6. | Виробництво, переробка і використання сої на кормові та харчові цілі : Матеріали третьої Всеукр. конф., 3 серп. 2000 р. — Вінниця, 2000
|
7. |
Калініченко В. М. Використання математичних методів для оптимізації технологічних процесів переробки сої. — 2001 // Радіоелектроніка. Інформатика. Управління.
|
8. |
Калініченко А. В. Використання математичних методів для оптимізації процесів вирощування і переробки сої. — 2001 // Радіоелектроніка. Інформатика. Управління.
|
9. |
Борщевська Л. А. Використання побічних продуктів переробки сої в технології виробництва комбікормів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.02. — О., 2002
|
10. |
Невмиваний С. Л. Розробка біотехнології ферментованих соєпродуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 03.00.20. — О., 2002
|
11. |
Лазарь В. Г. Соя: история сои, применение в пищевой промышленности, технологии. — К.: Раритет, 2003
|
12. |
Марчевський В. М. Технологія і пристрій для розмелу рослинної сировини у воді. — 2004 // Пром. теплотехника.
|
13. |
Носенко Т. Т. Вплив технологічних параметрів на динаміку інактивації уреази в соєвій макусі. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
14. |
Арсеньєва Л. Ю. Склад і перетравлюваність білкових речовин продуктів перероблення бобових. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
15. |
Шаркова Н. А. Особливості технології виробництва соєвих продуктів. — 2004 // Пром. теплотехника.
|
16. |
Селіванська І. О. Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2005
|
17. |
Данчук Ю. І. Соєве молоко як сировина для виробництва комбінованих білкових продуктів // Вісн. аграр. науки. - 2005. - № 6.
|
18. |
Єфіменко О. А. Технологія отримання біологічно активної добавки при переробці бобів сої в соєве молоко : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02. — О., 2006
|
19. |
Заболотний О. Г. Проблеми підвищення ефективності виробництва сої і технології її переробки : Моногр. — Вінниця: Кн.-Вега, 2006
|
20. |
Долінський А. А. Сучасна технологія виробництва функціональних напоїв на основі сої. — 2006 // Наука та інновації.
|
| |