РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (38)
Автореферати дисертацій (5)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л912.43$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
33
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Носенко Т. Т.
Вплив технологічних параметрів на динаміку інактивації уреази в соєвій макусі
. — 2004 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
2.
Семинский А. О.
Определение кинетических характеристик пульсационного размола сои в воде
. — 2006 //
Пром. теплотехника
.
3.
Арсеньєва Л. Ю.
Склад і перетравлюваність білкових речовин продуктів перероблення бобових
. — 2004 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
4.
Шаркова Н. А.
Особливості технології виробництва соєвих продуктів
. — 2004 //
Пром. теплотехника
.
5.
Долінський А. А.
Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі
. — 2007 //
Наука та інновації
.
6.
Тележенко Л. М.
Оцінка ефективності механічного диспергування біологічних об'єктів на основі бобових культур
. — 2011 //
Харч. пром-сть
.
7.
Дехтяренко Н. В.
Особливості приготування і ферментація соєвого молока представниками роду
Lactobacillus
. — 2011 //
Наук. вісті НТУУ "КПІ"
.
8.
Долінський А. А.
Сучасна технологія виробництва функціональних напоїв на основі сої
. — 2006 //
Наука та інновації
.
9.
Федорук Р. С.
Перспективи та передумови зростання виробництва і використання сої та продуктів її переробки в Україні. Біологічна роль поживних та антипоживних компонентів сої
//
Агроекол. журн.
. - 2008. - Спец. вип.
10.
Марчевський В. М.
Технологія і пристрій для розмелу рослинної сировини у воді
. — 2004 //
Пром. теплотехника
.
11.
Балтага К. Р.
Новая технология и оборудование для переработки сои
. — 1999 //
Хім. пром-сть України
.
12.
Кулик М. Ф.
Розробка нової технології обробки і використання зерна сої на кормові і дієтичні потреби
. — 1998 //
Корми і кормовиробництво
.
13.
Kovalenko O.
The kinetics of the processes of extracting the Cu(II) and Fe(III) ions from aqueous solutions by the biosorbents based on pea processing waste
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2020. - № 5/10.
14.
Решетников М. В.
Вуглеводний склад та кулінарні якості зерна різних сортів гороху
. — 1999 //
Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту
.
15.
Данчук Ю. І.
Соєве молоко як сировина для виробництва комбінованих білкових продуктів
//
Вісн. аграр. науки
. - 2005. - № 6.
16.
Калініченко А. В.
Використання математичних методів для оптимізації процесів вирощування і переробки сої
. — 2001 //
Радіоелектроніка. Інформатика. Управління
.
17.
Калініченко В. М.
Використання математичних методів для оптимізації технологічних процесів переробки сої
. — 2001 //
Радіоелектроніка. Інформатика. Управління
.
18.
Белінська С.
Трансформація форм води при зберіганні та заморожуванні квасолі стручкової овочевої
//
Товари і ринки
. - 2015. - № 1.
19.
Капрельянц Л. В.
Соевые продукты и ингредиенты: химия, технология, использование
: монография. — Одесса: ТЭС, 2014
20.
Калініченко А. В.
Удосконалення технології переробки сої за рахунок впровадження інформаційної моделі біологічної азотфіксації
: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03. — Херсон, 1999
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського