РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (38)Автореферати дисертацій (5)
Пошуковий запит: (<.>U=Л912.43$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 33
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Носенко Т. Т. Вплив технологічних параметрів на динаміку інактивації уреази в соєвій макусі. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Семинский А. О. Определение кинетических характеристик пульсационного размола сои в воде. — 2006 // Пром. теплотехника.
3.

Арсеньєва Л. Ю. Склад і перетравлюваність білкових речовин продуктів перероблення бобових. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Шаркова Н. А. Особливості технології виробництва соєвих продуктів. — 2004 // Пром. теплотехника.
5.

Долінський А. А. Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі. — 2007 // Наука та інновації.
6.

Тележенко Л. М. Оцінка ефективності механічного диспергування біологічних об'єктів на основі бобових культур. — 2011 // Харч. пром-сть.
7.

Дехтяренко Н. В. Особливості приготування і ферментація соєвого молока представниками роду Lactobacillus. — 2011 // Наук. вісті НТУУ "КПІ".
8.

Долінський А. А. Сучасна технологія виробництва функціональних напоїв на основі сої. — 2006 // Наука та інновації.
9.

Федорук Р. С. Перспективи та передумови зростання виробництва і використання сої та продуктів її переробки в Україні. Біологічна роль поживних та антипоживних компонентів сої // Агроекол. журн.. - 2008. - Спец. вип.
10.

Марчевський В. М. Технологія і пристрій для розмелу рослинної сировини у воді. — 2004 // Пром. теплотехника.
11.

Балтага К. Р. Новая технология и оборудование для переработки сои. — 1999 // Хім. пром-сть України.
12.

Кулик М. Ф. Розробка нової технології обробки і використання зерна сої на кормові і дієтичні потреби. — 1998 // Корми і кормовиробництво.
13.

Kovalenko O. The kinetics of the processes of extracting the Cu(II) and Fe(III) ions from aqueous solutions by the biosorbents based on pea processing waste // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 5/10.
14.

Решетников М. В. Вуглеводний склад та кулінарні якості зерна різних сортів гороху. — 1999 // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту.
15.

Данчук Ю. І. Соєве молоко як сировина для виробництва комбінованих білкових продуктів // Вісн. аграр. науки. - 2005. - № 6.
16.

Калініченко А. В. Використання математичних методів для оптимізації процесів вирощування і переробки сої. — 2001 // Радіоелектроніка. Інформатика. Управління.
17.

Калініченко В. М. Використання математичних методів для оптимізації технологічних процесів переробки сої. — 2001 // Радіоелектроніка. Інформатика. Управління.
18.

Белінська С. Трансформація форм води при зберіганні та заморожуванні квасолі стручкової овочевої // Товари і ринки. - 2015. - № 1.
19.

Капрельянц Л. В. Соевые продукты и ингредиенты: химия, технология, использование : монография. — Одесса: ТЭС, 2014
20.

Калініченко А. В. Удосконалення технології переробки сої за рахунок впровадження інформаційної моделі біологічної азотфіксації : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03. — Херсон, 1999
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського