РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000147459<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Арсеньєва Л. Ю. 
Склад і перетравлюваність білкових речовин продуктів перероблення бобових / Л. Ю. Арсеньєва, О. В. Борисенко, Н. П. Бондар, В. М. Махинько, Б. І. Хіврич, В. Ф. Доценко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2004. - № 15. - С. 51-54. - Бібліогр.: 13 назв. - укp.

Досліджено фракційний склад білкових речовин продуктів переробки сої, гороху та люпину за розчинністю у різних середовищах, фракційний склад сполук, що містять азот, і тіста з домішками цих продуктів. Проведено порівняльний аналіз вмісту інгібіторів протеаз у продуктах переробки бобових, розглянуто можливість використання у хлібопекарському виробництві солодів цих бобових культур як сировини, що має краще співвідношення фракцій білкових речовин для засвоєння в організмі людини у порівнянні з борошном з вихідного зерна. Охарактеризовано процес перетравлювання хліба з домішками за умов in vitro.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л912.43

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського