Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (5)Реферативна база даних (33)
Пошуковий запит: (<.>U=Л912.43$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС76003
Борщевська, Людмила Анатоліївна.
Використання побічних продуктів переробки сої в технології виробництва комбікормів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Борщевська Людмила Анатоліївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2002. - 186 арк. - арк. 126-136

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС107078
Ганзенко, Валентина Васильевна.
Разработка технологии производства кормопродуктов на основе бобов сои [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ганзенко Валентина Васильевна ; Ин-т техн. теплофизики НАН Украины. - К., 2008. - 181 л. - Библиогр.: л. 165-174

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Национальная академия наук Украины; Институт технической теплофизики (Киев)

Видання зберігається у :

3.
ДС62538
   Калініченко, Антоніна Володимирівна.
Удосконалення технології переробки сої за рахунок впровадження інформаційної моделі біологічної азотфіксації [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Калініченко Антоніна Володимирівна ; Ін-т землеробства УААН. - К., 1999. - 147 л. - л. 115-129

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); Інститут землеробства (Чабани)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС76722
Невмываный, Сергей Леонидович.
Разработка биотехнологии ферментированных соепродуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Невмываный Сергей Леонидович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 184 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 135-153

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС95920
Селиванская, Ирина Александровна.
Разработка технологии комплексной переработки сои с получением консервированных продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Селиванская Ирина Александровна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2005. - 230 л. - Библиогр.: л. 123-141

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА340828
Селіванська, Ірина Олександрівна.
Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Селіванська Ірина Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА347120
Єфіменко, Олена Анатоліївна.
Технологія отримання біологічно активної добавки при переробці бобів сої в соєве молоко [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Єфіменко Олена Анатоліївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА361335
Пожіткова, Лілія Георгіївна.
Удосконалення технології виробництва функціональних інгредієнтів з сої [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Пожіткова Лілія Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА362480
Тракслер, Іван Степанович.
Обгрунтування раціональних параметрів та режимів роботи машини для переробки сої [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.11 / Тракслер Іван Степанович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2008. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний аграрний університет (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА304996
   Калініченко, Антоніна Володимирівна.
Удосконалення технології переробки сої за рахунок впровадження інформаційної моделі біологічної азотфіксації [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Калініченко Антоніна Володимирівна ; Херсонський держ. технічний ун-т. - Херсон, 1999. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Херсонський державний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА320823
Невмиваний, Сергій Леонідович.
Розробка біотехнології ферментованих соєпродуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Невмиваний Сергій Леонідович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2002. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА320948
Борщевська, Людмила Анатоліївна.
Використання побічних продуктів переробки сої в технології виробництва комбікормів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Борщевська Людмила Анатоліївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2002. - 16 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА353726
Ганзенко, Валентина Василівна.
Розробка технології виробництва сухого замінника незбираного молока на основі повноскладового зерна сої [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ганзенко Валентина Василівна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2007. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА587307
Бабич, Анатолій Олександрович.
Соя для здоров'я і життя на планеті Земля [Текст] / А. О. Бабич. - К. : Аграрна наука, 1998. - 271 с. - Бібліогр.: с. 241-266. - ISBN 966-95490-6-Х

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:
 Соя 


Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

15.
ВА595532

Соя: промышленная переработка, кормовые добавки, продукты питания [Текст] / Ф. Ф. Адамень [и др.]. - К. : Нора-Принт, 1999. - 332 с. - ISBN 966-7010-69-4
На обл.: Tacis

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Адамень, Федор Федорович; Сичкарь, Вячеслав Иванович; Письменов, Виктор Никифорович; Шерстобитов, Валерий Валентинович

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВА605504

Виробництво, переробка і використання сої на кормові та харчові цілі [Текст] : матеріали третьої Всеукраїнської конф., 3 серпня 2000 р. / УААН, Ін-т кормів ; ред. А. О. Бабич. - Вінниця : [б.в.], 2000. - 120 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:
 Соя 

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Бабич, А. О. (ред.); Українська академія аграрних наук (Київ)Інститут кормів (Вінниця)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ВА620706

Переработка и использование сои [Текст] : библиогр. указатель за 1920-1999 гг. / сост. В. Ф. Замятина [и др.] ; общ.ред. Т. М. Гарке ; РАСХН. Сибирское отделение. Центральная научная сельскохозяйственная библиотека. - Новосибирск : [б.и.], 2000. - 119 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гарке, Т. М. (общ.ред.); Замятина, В. Ф (сост.); РАСХН. Сибирское отделение. Центральная научная сельскохозяйственная библиотека

Видання зберігається у :
Чит. зал довідково-бібліографічного обслуговування

18.
ВА621414
Чижикова, Ольга Григорьевна.
Соя. Пищевая ценность и использование [Текст] / О. Г. Чижикова ; Дальневосточная гос. академия экономики и управления. - Владивосток : Издательство ДВГАЭУ, 2001. - 146 с. - Библиогр.: с.132-145. - ISBN 5-93362-045-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дальневосточная гос. академия экономики и управления

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
СТ787
ДСТУ ISO 9930-2001

Квасоля овочева. Зберігання та транспортування в охолодженому стані (ISO 9930:1993, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. О. Гарбуз [та ін.]. - Чинний від 2003.07.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2002. - ІV, 3 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гарбуз, О. (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ВА644166
Лазарь, Валерий Георгиевич.
Соя: история сои, применение в пищевой промышленности, технологии [Текст] / В. Г. Лазарь. - К. : ТОВ Раритет, 2003. - 144 с.: табл. - Библиогр.: с. 141-143. - ISBN 966-96341-1-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:
 Соя 

Географічні рубрики:
  
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського