Калініченко В. М. Використання математичних методів для оптимізації технологічних процесів переробки сої / В. М. Калініченко // Радіоелектроніка. Інформатика. Управління. - 2001. - № 1. - С. 86-87. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.Наведено математичну модель технологічного процесу гідротермічної переробки сої, у якій виділені вхідні, вихідні фактори та керуючі впливи. Модель дозволяє мінімізувати зміст антипоживних речовин у продуктах переробки, підвищити якість кінцевого продукту й оптимізувати втрати енергії. Індекс рубрикатора НБУВ: Л912.43с11
Шифр НБУВ: Ж16683 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|