РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000149738<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Шаркова Н. А. 
Особливості технології виробництва соєвих продуктів / Н. А. Шаркова, Е. К. Жукотський, Г. В. Гріщенко // Пром. теплотехника. - 2004. - 26, № 6. - С. 93-96. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Наведено результати досліджень з розчинності білків сої та кінетики інактивації інгібітора трипсину під час одержання водного екстракту сої з метою створення технології виробництва соєвих напоїв.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л959.3 + Л912.43

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14162 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського