РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000075631<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Лазарь В. Г. 
Соя: история сои, применение в пищевой промышленности, технологии / В. Г. Лазарь. - К. : Раритет, 2003. - 144 c. - Библиогр.: с. 141-143 - рус.

Рассмотрена история развития, расширения посевов и применения сои в мире. Охарактеризованы соевые белки, производимые на "Соевой фабрике" пос. Чабаны Киевской области, освещены особенности их применения в пищевой промышленности с учетом вкусовых качеств и функциональных особенностей. Рассмотрены вопросы безопасности использования новых продуктов, намечены пути снижения ингибиторов протеина с помощью термообработки сырой соевой муки, применение которой снижает остаточную вредоносную активность ингибитора тринсина.


Індекс рубрикатора НБУВ: П213.6 г(0) + Л80-32 + Л912.43

Рубрики:
 Соя 

Шифр НБУВ: ВА644166 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського