РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000179578<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Долінський А. А. 
Сучасна технологія виробництва функціональних напоїв на основі сої / А. А. Долінський, Н. О. Шаркова, Л. Ю. Авдєєва, А. О. П'янкова, Н. І. Надточій // Наука та інновації. - 2006. - 2, № 5. - С. 78-80. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.

Розглянуто сучасні тенденції розвитку технології виробництва функціонального харчування - напоїв на соєвій основі з використанням лецитинових ліпосомних наносистем як носіїв біологічно-активних речовин для підвищення харчової та біологічної цінності продукту. Проведені клінічні дослідження довели високу ефективність соєвих напоїв.


Ключ. слова: технологія, обладнання, напої, наносистеми, теплофізичні, гідродинамічні та біохімічні процеси, дискретно-імпульсне введення енергії
Індекс рубрикатора НБУВ: Л912.43

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж25189 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського