Пошуковий запит: (<.>U=Л996.5$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 43
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Пересічний М. І. Технологія виробництва продукції громадського харчування радіозахисної дії - теорія та практика. — К.: "Медекол" МНІЦ БІО-ЕКОС, 1999
|
2. | Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування : Опор. конспект лекцій для студ. спец. 7.091711 і 8.091711 "Технологія харчування". — К., 2003
|
3. |
Пересічний М. І. Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини : Моногр. — К., 2004
|
4. |
Крижова Ю. П. Технологія виробництва котлет профілактичного призначення з водоростями цистозіра чорноморська та фукус. — 2010 // Харч. пром-сть.
|
5. |
Ленерт С. О. Формування якості овочево-сиркових паст підвищеної біологічної цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2011
|
6. |
Черевко А. И. Физиологические основы диетического питания. — Сумы, 2011
|
7. |
Карпенко П. О. Основи раціонального і лікувального харчування : навч. посіб. — К., 2011
|
8. |
Крайнюк Л. М. Технологічне забезпечення якості кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування : навч. посіб. — Х., 2012
|
9. |
Мазаракі А. А. Технологія харчових продуктів функціонального призначення : монографія. — 2-ге вид. — К., 2012. — 1 115: рис.
|
10. |
Битютская О. Использование моллюска в технологии диетических продуктов. — 2012 // Товари і ринки.
|
11. |
Корзун В. Солодкі соуси для профілактики йоддефіцитних захворювань. — 2012 // Товари і ринки.
|
12. |
Притульська Н. Наукові підходи до розробки продуктів для людей із термічними травмами. — 2012 // Товари і ринки.
|
13. |
Неіленко С. М. Технологія кулінарної продукції радіозахисної дії : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2013
|
14. |
Мостова Л. М. Технологія харчових продуктів функціонального призначення : підруч. для студентів ВНЗ. — Харків: УІПА, 2013
|
15. |
Свідло К. Технологія десертів геродієтичного призначення // Товари і ринки. - 2013. - № 2.
|
16. |
Черевко О. І. Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування : навч. посіб. для студентів ВНЗ. — Суми: Унів. кн., 2014
|
17. |
Мостова Л. М. Технологія продуктів дієтичного призначення : навч. посіб. для студентів ВНЗ. — Харків: РВВ ХТЕІ КНТЕУ, 2014
|
18. |
Кондратюк Н. В. Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмами : монографія. — Харків: ХДУХТ, 2015
|
19. | Проектування рецептур борошняних виробів для систем харчування. — Харків: ХДУХТ, 2015
|
20. |
Kondratjuk N. Modeling of low calorie pectin-based product composition // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 1.
|
| |