РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (197)Журнали та продовжувані видання (11)
Пошуковий запит: (<.>U=Л996.5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 43
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Притульська Н. Продукти геродієтичного призначення: споживчі очікування та вподобання // Товари і ринки. - 2023. - № 1.
2.
Технології продуктів оздоровчого харчування : монографія. — Львів: ЛНУ ім. Івана Франка, 2023
3.

Прядко О. М. Нова збита десертна продукція: маркетинговий погляд на споживчий аспект // Бізнес Інформ. - 2022. - № 3.
4.

Притульська Н. Харчування в умовах воєнного стану: антистресовий раціон // Товари і ринки. - 2022. - № 2.
5.

Mazurenko I. K. Products for Children with Infectious Diseases. Technologies and Assortment : monograph. — Odesa: Astroprint, 2022
6.

Ленерт С. О. Наукове обґрунтування технологій холестеринознижуючої харчової продукції : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2021
7.

Antiushko D. The elements composition of gerodietetic product for enteral nutrition // Товари і ринки. - 2021. - № 2.
8.

Дацишин К. Є. Розробка технології низькоалергенного гідролізату білків сироватки для збагачення молочних продуктів спеціального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05. — Київ, 2021
9.

Сімахіна Г. О. Створення композицій радіопротекторної дії для захисту організму людини від малих доз іонізуючої радіації // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 5.
10.

Pavlyuk R. Devising nanotechnology for vegetable cryofrozen enrichers with biocomponents and the natural protein healthy snacks containing them // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2021. - № 2/11.
11.

Корж Т. В. Вплив параметрів водотеплового оброблення насіння льону на перехід сухих речовин у воду // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 1.
12.

Авдєєва Л. Ю. Ферментативні білкові гідролізати для спеціалізованих харчових продуктів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 3.
13.

Oseyko M. Justification of the amino acid composition of sunflower proteins for dietary and functional products // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
14.

Oseyko M. Justification of the amino acid composition of sunflower proteins for dietary and functional products // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
15.

Лаптенок Н. С. Біологічні дослідження спеціалізованих екструзійних продуктів для вагітних і жінок-годувальниць // Харч. пром-сть. - 2019. - № 26.
16.

Власенко І. Виробництво продуктів спеціального призначення для хворих на цукровий діабет // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 4.
17.

Притульська Н. Фізіологічна ефективність продуктів для ентерального харчування // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 4.
18.

Максимов В. А. 750 лучших блюд для снижения уровня сахара. — Харьков: Виват, 2018. — 221, [1] - (Серия "Полезная книга").
19.

Семенда С. А. Блюда для тех, кому за .... — Харьков: Виват, 2018. — 222, [1] - (Серия "Полезная книга").
20.

Москалюк О. Є. Розроблення паштетів з використанням фітокомплексу злакових культур "CHOICE" // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського