РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000451926<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Мостова Л. М. 
Технологія продуктів дієтичного призначення : навч. посіб. для студентів ВНЗ / Л. М. Мостова, Н. Ю. Олійник, К. В. Свідло, Т. А. Лазарєва; Київ. нац. торг.-екон. ун-т, Укр. інж.-пед. акад.. - Харків : РВВ ХТЕІ КНТЕУ, 2014. - 265 c. - Бібліогр.: с. 261-263 - укp.

Розглянуто характеристику дієтичного та лікувально-профілактичного харчування. Наведено основні концепції харчування сучасної людини. Висвітлено раціональні способи кулінарної обробки харчових продуктів та технології виробництва страв і кулінарних виробів дієтичного призначення. Значну увагу приділено особливостям приготування страв з урахуванням вимог дієтотерапії. Обгрунтовано загальні підходи до конструювання технології дієтичних продуктів харчування з використанням комп'ютерних технологій.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л996.5 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА780723 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського