Неіленко С. М. Технологія кулінарної продукції радіозахисної дії : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / С. М. Неіленко; МОНМС України, Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2013. - 20 c. - укp.Розроблено технологію смузі радіозахисної дії. Вивчено принципи її створенняї. Встановлено вплив лецитину на фізико-хімічні та технологічні властивості смузі, обгрунтовано параметри технологічного процесу. Опрацьовано технологію смузі на зерновій основі підвищеної поживної цінності. Досліджено якість і безпечність розробленої продукції. Запропоновано раціон радіозахисної дії. Оцінено якість смузі, вивчено їх конкурентопридатність. Затверджено нормативну документацію, запроваджено смузі у закладах ресторанного господарства. Індекс рубрикатора НБУВ: Л996.5
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА395894 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|