РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000482327<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Неіленко С. М. 
Технологія кулінарної продукції радіозахисної дії : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / С. М. Неіленко; МОНМС України, Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2013. - 20 c. - укp.

Розроблено технологію смузі радіозахисної дії. Вивчено принципи її створенняї. Встановлено вплив лецитину на фізико-хімічні та технологічні властивості смузі, обгрунтовано параметри технологічного процесу. Опрацьовано технологію смузі на зерновій основі підвищеної поживної цінності. Досліджено якість і безпечність розробленої продукції. Запропоновано раціон радіозахисної дії. Оцінено якість смузі, вивчено їх конкурентопридатність. Затверджено нормативну документацію, запроваджено смузі у закладах ресторанного господарства.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л996.5

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА395894 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського