Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000621292<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Проектування систем харчування лікувально-профілактичної дії : монографія : у 3 ч.. Ч. 2. Проектування рецептур борошняних виробів для систем харчування / О. І. Черевко, Ж. А. Крутовий, В. М. Михайлов, Г. В. Запаренко; ред.: Ж. А. Крутовий. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 441 c. - Бібліогр.: с. 381-390 - укp.Викладено оригінальні результати досліджень. Запропоновано системний математизований та комп'ютеризований підхід щодо формулювання та вирішення взаємопов'язаних між собою актуальних проблем створення сукупності нетрадиційних борошняних виробів для систем харчування (СХ) лікувально-профілактичного призначення. Розроблено наукові основи створення та дослідження борошняних виробів, призначених для довготривалих СХ. Викладено особливості проектування сукупності рецептур борошняних виробів, збагачених дефіцитними нутрієнгами; результати кількісного та якісного аналізу біологічної цінності білка в спроектованих виробах, а також збалансованості найважливіших груп нутрієнтів. Розглянуто прикладні аспекти створення борошняних виробів та їх використання в СХ. Досліджено проблеми біологічної цінності білків у борошняних виробах. Здійснено наукове обгрунтування сучасних принципів проектування борошняних виробів. Проаналізовано результати наукових досліджень щодо проектування продуктів харчування. Індекс рубрикатора НБУВ: Л996.5
Рубрики:
Шифр НБУВ: В355343/2 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|