Пересічний М. І. Технологія виробництва продукції громадського харчування радіозахисної дії - теорія та практика / М. І. Пересічний, М. Ф. Кравченко, О. М. Григоренко; Київ. держ. торг.-екон. ун-т. - К. : "Медекол" МНІЦ БІО-ЕКОС, 1999. - 232 c. - Бібліогр.: 442 назв. - укp.Обгрунтовано теоретичні та практичні аспекти використання отриманих за новітніми технологіями харчових домішок підвищеної біологічної цінності, які збагачують харчові продукти вітамінами, мінеральними речовинами, харчовими волокнами та сприяють підвищенню резистентності організму людини. Описано розробки технології виробництва продукції громадського харчування радіозахисної дії з використанням досліджених домішок. Викладено принципи раціонально-профілактичного харчування населення, що проживає за умов порушеного довкілля. Індекс рубрикатора НБУВ: Л996.5
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА599006 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|