Свідло К. Технологія десертів геродієтичного призначення / К. Свідло // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 184-189. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.
Розглянуто проблему проектування технології десертів геродієтичного призначення. Розроблення мусу "Полуничка" проведено з використанням методу математичного багаторівневого моделювання з урахуванням формалізованих вимог до продукції геродієтичного призначення. Досліджено вплив домішок, які вміщують природні геропротектори, на збитість і стабільність пінної структури для обгрунтування раціональних концентрацій їх введення до харчових композицій десертів геродієтичного призначення.
Шифр НБУВ: Ж25522Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика УкраїниДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"