РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000596080<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Кондратюк Н. В. 
Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмами : монографія / Н. В. Кондратюк, Є. П. Пивоваров, Неклеса; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 138 c. - Бібліогр.: с. 113-120 - укp.

Обгрунтовано наукові теоретичні та практичні засади технології капсульованих продуктів із пробіотичними мікроорганізмами та солодких страв на їх основі. У контексті сучасної концепції харчових продуктів із пробіотичними (функціональними) властивостями обгрунтовано принцип виготовлення нових видів кулінарної продукції. Запропоновано сучасні технології, види обладнання та способи підготовки сировини.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.5 + Л996.5

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА799560 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського