Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000596080<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Кондратюк Н. В. Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмами : монографія / Н. В. Кондратюк, Є. П. Пивоваров, Неклеса; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 138 c. - Бібліогр.: с. 113-120 - укp.Обгрунтовано наукові теоретичні та практичні засади технології капсульованих продуктів із пробіотичними мікроорганізмами та солодких страв на їх основі. У контексті сучасної концепції харчових продуктів із пробіотичними (функціональними) властивостями обгрунтовано принцип виготовлення нових видів кулінарної продукції. Запропоновано сучасні технології, види обладнання та способи підготовки сировини. Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.5 + Л996.5
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА799560 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|