РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000526983<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Черевко О. І. 
Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування : навч. посіб. для студентів ВНЗ / О. І. Черевко, Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова, Ж. А. Крутовий, Л. А. Скуріхіна; ред.: Л. О. Касілова. - Суми : Унів. кн., 2014. - 278 c. - Бібліогр.: с. 202-203 - укp. - рус.

Розглянуто системний підхід до формування якості та безпеки кулінарної продукції дієтичного харчування. Висвітлено загальні поняття про дієтичне, лікувальне та лікувально-профілактичне харчування. Подано характеристику лікувальних дієт. Викладено санітарно-гігієнічні вимоги до технологічних процесів та санітарно-гігієнічний контроль виробництва дієтичної продукції. Увагу приділено технологічному забезпеченню виконання сучасних вимог до виробнитцва кулінарної продукції.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л996.5 я73 + Р351 я73 + Р123 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА788571 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського