РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (30)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (5)Наукова періодика України (90)
Пошуковий запит: (<.>A=Якубчак О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 31
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Якубчак О. М. Наукові підходи щодо отримання молока та яловичини належної якості : [монографія]. — К.: КОМПРИНТ, 2013
2.
Гігієна молока та молочних продуктів : [навч. посіб.]. — Київ: Компринт, 2016 - (Навч. посіб. для ВНЗ. Вет. медицина).
3.

Якубчак О. М. Критерії оцінки якості м'яса : монографія. — К.: КОМПРИНТ, 2013. — 120, [1]: рис.
4.

Загребельний В. О. Вплив способів заключної обробки туш на якість яловичини : монографія. — К.: Компринт, 2012
5.

Якубчак О. М. Амінокислотний склад та біологічна цінність м'яса за ларвального ехінококозу. — 2012 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
6.

Якубчак О. М. Моніторинг біологічних ризиків як засіб запобігання виникнення інфекційних та інвазійних хвороб : монографія. — Київ: КОМПРИНТ, 2014
7.

Якубчак О. М. Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою курчат-бройлерів за умов надходження гамма-ізомеру гексахлорциклогексану : монографія. — Київ: Компринт, 2015
8.

Якубчак О. М. Аналіз біологічних ризиків під час виробництва сирого товарного молока : монографія. — Київ: Компринт, 2016
9.

Якубчак О. М. Оцінка та управління зоонозами в харчовому ланцюзі : монографія. — Київ: Компринт, 2014
10.

Адаменко Л. В. Ветеринарно-санітарна експертиза молока за наявності залишкових кількостей дезінфекційних засобів : [монографія]. — Київ: Компринт, 2014
11.

Якубчак О. М. Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва : Підруч. для підготов. фахівців в аграр. вищ. навч. закл. III - IV рівнів акредитації зі спец. "Вет. медицина". — 2-е вид., виправл., доповн. — К.: ТОВ "Біопром", 2005
12.

Кравців Р. Й. Молоко і молочні продукти : Посіб. для студ. і викл. вищ. навч. закл. ІІІ - ІV рівнів акредитації із спец. 7.130.201 "Зооінженерія" та як навч. посіб. для закл. освіти І - ІІ рівнів акредитації. — Л.: ЛА "Піраміда", 2001
13.

Якубчак О. М. Гігієна продуктів тваринного походження : [навч. посібник для ВНЗ]. — Київ: ПрофКнига, 2017 - (Навч. посібники для ВНЗ. Ветеринар. гігєна, санітарія і експертиза).
14.

Якубчак О. М. Аналіз мікробіологічних небезпечних факторів у харчовому ланцюзі : навч. посіб. для [студентів] ВНЗ [III - IV рівня акредитації підгот. здобувачів ступеня вищ. освіти "магістр" спец. 212] Ветеринарна гігієна. Санітарія і експертиза. — Київ: Юстон, 2018
15.

Якубчак О. М. Науково-практичне обгрунтування впливу фармазину і тилоциклінвету на показники безпечності та якості м'яса курчат-бройлерів : монографія. — Київ: Компринт, 2016
16.

Якубчак О. М. Ветеринарно-санітарна експертиза молока за лейкозу великої рогатої худоби : [монографія]. — К.: Вид. ПП Лисенко М.М., 2011
17.

Якубчак О. М. Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса за лейкозу великої рогатої худоби : [монографія]. — К.: КОМПРИНТ, 2012
18.

Якубчак О. М. Гігієна м'яса (концепція аналізу ризиків в критичних точках управління) : [навч. посіб.]. — Київ: Компринт, 2016 - (Навч. посіб. для ВНЗ. Вет. гігієна, санітарія і експертиза).
19.
Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів : зб. метод. рек. — К.: Біопром, 2011
20.
Ветеринарно-санітарна експертиза та санітарна оцінка продуктів забою забійних тварин : навч. посіб. — Київ, 2011
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського