Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000387352<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Якубчак О. М. Амінокислотний склад та біологічна цінність м'яса за ларвального ехінококозу / О. М. Якубчак, А. А. Збарська, Т. В. Таран // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок. - 2012. - Вип. 13, N 3/4. - С. 185-189. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Наведено дані щодо біологічної цінності м'яса свиней за ехінококозу. Визначено співвідношення незамінних та замінних амінокислот, амінокислотний скор та індекс. Встановлено зниження співвідношення незамінних до замінних амінокислот з підвищенням інтенсивності інвазії, збільшення амінокислотного скору для замінних амінокислот і зниження - для незамінних, що свідчить про збільшення кількості сполучної тканини і зниження біологічної цінності продукту. Індекс рубрикатора НБУВ: П873.624.1-925 + П817.116
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж72108 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|