Кравців Р. Й. Молоко і молочні продукти : Посіб. для студ. і викл. вищ. навч. закл. ІІІ - ІV рівнів акредитації із спец. 7.130.201 "Зооінженерія" та як навч. посіб. для закл. освіти І - ІІ рівнів акредитації / Р. Й. Кравців, В. І. Хоменко, Я. Ю. Островський, Ю. Р. Гачак, О. М. Якубчак. - Л. : ЛА "Піраміда", 2001. - 310 c. - Бібліогр.: 33 назв. - укp.Описано поживну цінність, фізичний та хімічний склад, мікрофлору молока, технологію переробки, транспортування, зберігання і сортування молока та молокопродуктів. Проаналізовано вплив різних факторів, у тому числі зовнішнього середовища, на їх склад та властивості. Наведено перелік нових нормативних документів на молоко та молочні продукти. Індекс рубрикатора НБУВ: Л95я73
Шифр НБУВ: ВА609650 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|