Бази даних

Наукова електронна бібліотека - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (19)Тематичний інтернет-навігатор (4)Автореферати дисертацій (851)Реферативна база даних (8178)Книжкові видання та компакт-диски (1710)Журнали та продовжувані видання (69)
Пошуковий запит: (<.>K=СПОРТИВН$<.>+<.>K=ХАРЧУВАНН$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 273
Представлено документи з 1 до 20
...

   Тип видання:   життєпис   
1.

Малов, В. И.
100 великих футболистов [Електронний ресурс] / В. И. Малов. - М. : Вече, 2006. - 236 с.. - (100 великих)

Рубрики:

Географічні рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


К чемпионату Европы по футболу в Португалии «ЕВРО-2004» для поклонников этой популярнейшей игры в России издательство «Вече» предлагает книгу «100 великих футболистов». В ней рассказывается как о выдающихся игроках, так и о прославленных футбольных тренерах, не раз приводивших своих подопечных к вершинам футбольного Олимпа. Автор поведал в книге не только о спортивной, но и о личной судьбе своих героев. Книга будет интересна для каждого, кто увлечен футболом и историей спорта в целом.



Кл.слова:
видатна людина -- футболіст -- тренер

   Тип видання:   методичний посібник   
2.

Вендровска, С.
100 минут для красоты и здоровья [Електронний ресурс] : пер. с пол. / С. Вендровска. - М. : Анонс, 1992. - 96 с.

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Книга С.Ведровской выдержала несколько изданий в Польше и в нашей стране. Она содержит интересные и ценные сведения, которые помогут каждой женщине стать красивой, сохранить здоровье и бодрость. В популярной форме излагаются принципы рационального питания, приводятся комплексы гимнастических упражнений. Книга написана как рассказ, в котором встречаются две подруги после 10 лет разлуки, и одна, более опытная в искусстве сохранения красоты, женщина делится секретами с другой, соответственно менее опытной...



Кл.слова:
харчування -- гімнастика -- маска

   Тип видання:   життєпис   
3.

Акинфеев, И. В.
100 пенальти от читателей [Електронний ресурс] / И. В. Акинфеев. - [Б. м.] : Книжный клуб, 2009. - 350 с.

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


В дебютной книге один из самых популярных футболистов страны Игорь Акинфеев раскрывает читателям многие тайны своей жизни. Отвечая на вопросы болельщиков, порой неожиданные и каверзные, голкипер ПФК ЦСКА и сборной России рассказывает о собственном детстве, родных и близких, взглядах на мир, а также о наиболее интересных моментах спортивной карьеры. Книга содержит более 300 уникальных фотографий, которые помогают раскрыть образ лучшего вратаря России.



Кл.слова:
футбол

   Тип видання:   науково-популярне видання   
4.

Файн, Э.
1000 поразительных фактов [Електронний ресурс] : пер. с нем. / Э. Файн. - М. : Олимп : АСТ, 2001. - 256 с.

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Неужели эти истории, собранные со всего света, не выдуманы?! И история про мужчину, который съедал 30 пакетов картофельного пюре в неделю? И история про детей в Техасе, которые ежедневно проделывают самый длинный в мире путь в школу? Все — правда! Эта книга полна невероятных фактов, которые действительно произошли — в школе, на спортивной площадке или в обычной повседневной жизни. Настоящий клад для любого, кто хочет удивить своих друзей!



Кл.слова:
світовий рекорд -- неймовірний факт

   Тип видання:   методичний посібник   
5.


50 правил здорового питания [Електронний ресурс] / сост. Г. С. Выдревич. - М. : Эксмо ; СПб. : Терция, 2007. - 64 с.. - (Очень просто)

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


На свете нет ни одного человека, которому нравится болеть и которого радуют преждевременные морщины и слабость. Сохранить вечную молодость, к сожалению, невозможно, но вполне реально продлить ее, поддержать свое здоровье и до глубокой старости наслаждаться жизнью. Секрет прост: надо правильно питаться. В этой книге даны правила здорового питания и приведены рецепты вкусных и полезных блюд на любой вкус.



Кл.слова:
харчування -- дієта -- кулінарія -- здоров'я

   Тип видання:   науково-популярне видання   
6.

Пескарева, Н. А.
500 техник массажа. От простых до самых сложных [Електронний ресурс] / Н. А. Пескарева. - М. : Мир книги, 2008. - 240 с.

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Истории возникновения и развития массажа насчитывает более шести тысячелетий. Упоминания об этом целебном воздействии на тело человека встречаются у восточных и европейских народов примерно в один и тот же период. В переводе с арабского слово «массаж» (mass, masch) означает «нежно надавливать», с древнегреческого (masso) — «водить рукой», «трогать», с латинского (massa) — «липнущее к пальцам». Первое описание массажа как медицинского метода принадлежит Гиппократу, который отделил «сухое и сильное растирание», вызывающее напряжение мышечной ткани, от «растирания, производимого нежно и мягко», приводящего к ее расслаблению. В современной традиционной и нетрадиционной медицине существует более 3000 техник. В зависимости от применяемого средства воздействия все известные в настоящее время техники можно разделить на три группы: ручной массаж, аппаратный и энергетический. В первой группе в качестве единственного элемента вмешательства используются руки массажиста. Эта группа наиболее признана официальной медициной, т.к. ее задачей является влияние на организм человека на физиологическом уровне. Можно выделить российскую, финскую и шведскую системы. Все виды восточного массажа являются энергетическими, т.к. оказывают воздействие на организм опосредованно — через нормализацию энергетических потоков, управляющих жизнедеятельностью человеческого тела. При аппаратном массаже используются специальные приборы или приспособления, оказывающие то или иное физическое воздействие на ткани и органы: электрическое, магнитное, тепловое и т.д. По назначению массажи можно разделить на медицинский массаж (лечебный), общеоздоровительный (гигиенический), спортивный и косметический. Подавляющее большинство техник в гигиенических целях, для улучшения скольжения, либо для повышения целебного эффекта допускают применение дополнительных медицинских или косметических средств: мазей, кремов, пудры, масел, гелей. Массажные пудры, тальк, присыпки или рисовую муку применяют исключительно для более легкого скольжения. Специальные мази, массажные кремы или гели, помимо гигиенических добавок, благотворно влияющих на кожу, содержат вещества, проникающие при втирании сквозь кожный покров в кровь и ткани пациента. Это могут быть препараты, оказывающие успокаивающее, рассасывающее, обезболивающее или другое лечебное действие. Преимуществами применения масел являются их хорошая впитываемость, исключающая проскальзывание при разминании, разогревающее свойство, природное происхождение. Масло-основа, так называемое базисное, должно быть первой холодной прессации и нерафинированным. Лучше всего подойдет оливковое, минеральное, миндальное, льняное или масло из виноградных косточек, а также персиковое или масло авокадо. Массажист наносит его на свою руку (не на кожу пациента) по каплям, растирает между ладонями и потом приступает к процедуре, добавляя несколько капель по необходимости. Избыток масла вызывает дискомфортное ощущение «жирной пленки» и становится причиной проскальзывания. При сочетании массажа с ароматерапией, а также в большинстве восточных техник к базисному маслу добавляют эфирные мономасла или их композиции. Лечебные компоненты, входящие в состав массажных кремов, мазей и гелей, а также некоторые эфирные масла могут вызывать аллергические реакции. Следует отличать первичную реакцию от аллергии на превышающую дозу препарата вследствие его накопления за несколько сеансов. Для исключения первичной реакции за день до начала курса можно провести простой тест: нанести небольшое количество мази (крема) на чувствительный участок кожи и оставить на несколько часов. В случае покраснения от средства лучше отказаться. Покраснение при первом сеансе может быть вызвано не аллергией, а механическим действием на кожу или гиперемирующим (улучшающим кровоток) эффектом самой процедуры. При возникновении реакции после нескольких сеансов курс массажа должен быть приостановлен и проведено лечение антигистаминнымн препаратами. При возобновлении курса в этом случае средство подбирается по принципу исключения активных компонентов, спровоцировавших аллергическую реакцию. В большинстве случаев воздействие оказывается на обнаженное тело. Вовремя массажа неохваченные участки можно прикрыть простыней. При необходимости создания усиленного притока крови к коже, а также при повышенной чувствительности, чрезмерном оволосении и в некоторых других случаях процедура проводится через тонкую ткань из натуральных волокон — такой массаж называется сухим.



Кл.слова:
масаж

   Тип видання:   науково-популярне видання   
7.
 


Sen, Colleen Taylor.
Curry a global history [Electronic resource] / Colleen Taylor Sen. - London : Reaktion Books, 2009. - 143 p. - (The edible series)
Переклад назви: Всесвітня історія каррі

Рубрики:

Географічні рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Curry is one of the most widely used—and misused—terms in the culinary lexicon. Outside of India, the word curry is often used as a catchall to describe any Indian dish or Indian food in general, yet Indians rarely use it to describe their own cuisine. Curry answers the question, “What is curry?” by giving a lively historical and descriptive account of a dish that has many incarnations. In this global history, food writer Colleen Taylor Sen describes in detail the Anglo-Indian origins of curry and how this widely used spice has been adapted throughout the world. Exploring the curry universe beyond India and Great Britain, her chronicles include the elegant, complex curries of Thailand; the exuberant curry/rotis of the Caribbean; kari/raisu, Japan’s favorite comfort food; Indonesian gulais and rendang; Malaysia’s delicious Nonya cuisine; and exotic Western hybrids such as American curried chicken salad, German currywurst, and Punjabi-Mexican-Hindu pizza. Along the way, Sen unravels common myths about curry and Indian food and illuminates the world of curry with excerpts from popular songs, literary works, historical and modern recipes, and illustrations depicting curry dishes and their preparations.



Кл.слова:
їжа -- споживання -- культура харчування

   Тип видання:   фотоальбом   
8.

Newman Lowrance, G.
Digital sports photography [Electronic resource] / G. Newman Lowrance. - Boston : Thomson course technology PTR, 2005. - 256 p
Переклад назви: Цифрові спортивні фотографії

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Take a unique look at the special techniques involved in shooting sports photographs digitally as you get a glimpse into the author?s own journey toward becoming a successful sports photographer. You?ll also get a wealth of information from some of the best sports shooters and editors working today in the industry. Cover important issues, including color management, camera setup, and equipment options and get insiders? tips on what a photo editor looks for in determining what makes a great image. Discover the techniques and methods unique to shooting photographs for baseball, football, basketball, ice hockey, soccer, and tennis. Whether you?re covering the Olympics for Sports Illustrated or a local youth soccer game, "Digital Sports Photography" will give you the help and guidance you need to make your photos stand out.



Кл.слова:
спортсмен -- фотографія -- спорт -- мистецтво

   Тип видання:   науково-популярне видання   
9.

Smith, Andrew F..
Encyclopedia of Junk Food and Fast Food [Electronic resource] / Andrew F. Smith. - Wertpost : Greenwood Press, 2006. - 364 p.
Переклад назви: Енциклопедія "порожніх калорій" та їжі швидкого приготування

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Eating junk food and fast food is a great all-American passion. American kids and grownups love their candy bars, Big Macs and supersized fries, Doritos, Twinkies, and Good Humor ice cream bars. The disastrous health effects from the enormous appetite for these processed fat- and sugar-loaded foods are well publicized now. This was particularly dramatically evidenced by Super Size Me (2004), filmmaker Morgan Spurlock's 30-day all-McDonald's diet in which his liver suffered the same poisoning as if he had been on an extended alcohol binge. Through increased globalization, American popular food culture is being increasingly emulated elsewhere in the world, such as China, with the potential for similar disastrous consequences. This A-to-Z reference is the first to focus on the junk food and fast food phenomena from a multitude of angles in addition to health and diet concerns. More than 250 essay entries objectively explore the scope of the topics to illuminate the American way through products, corporations and entrepreneurs, social history, popular culture, organizations, issues, politics, commercialism and consumerism, and much more.



Кл.слова:
харчування -- травлення -- обмін речовин -- кулінарія -- здоров'я

   Тип видання:   довідник   
10.

Торелли, Д.
Final Cut Pro 6 для новостей и спортивных репортажей [Електронний ресурс] / Д. Торелли. - М. : ЭКОМ Паблишерз, 2008. - 192 с.. - (Обучение для профессионалов от Apple)

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Редакторы новостных и спортивных репортажей работают в условиях очень сжатых сроков выполнения, которые являются самыми жесткими в области видеомонтажа. Данный справочник рассматривает важнейшие методы работы в Final Cut Pro, необходимые для подготовки сюжета в кратчайшие сроки и с высочайшим качеством. В книге найдутся полезные советы для эффективной установки, настройки и использования всех шагов монтажа: от наложения голоса до выпуска готовых спортивных и новостных сюжетов в эфир. Вы познакомитесь с методами регулировки звука, использованием переходов и эффектов, соединением и обрезкой фрагментов, добавлением дикторского текста и подготовкой сюжета для доставки.



Кл.слова:
сюжет -- ефір -- відеомонтаж

   Тип видання:   науково-популярне видання   
11.
 


DK Publishing
Healing Foods [Electronic resource] / DK Publishing. - New York : DK, 2013. - 352 p
Переклад назви: Лікувальна їжа

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Take control of your life and your health through what you eat with Healing Foods — an indispensable resource that shows you exactly what foods are best, and how to optimize their super-food potential. With more than 200 healing foods, from carrots to clementines, and 150 easy-to-prepare recipes that heal, Healing Foods empowers readers to practice optimum nutrition, and shows how certain foods can be incorporated into daily life to target specific health issues.



Кл.слова:
лікарські рослини -- харчування -- дієтологія

   Тип видання:   наукове видання   
12.

Weiler, P. C.
Leveling the playing field: how the law can make sports better for fans [Electronic resource] / P. C. Weiler. - Cambridge : Harvard University Press, 2000. - 383 p.
Переклад назви: Вирівнювання ігрового поля: Як закон може зробити спорт кращим для фанатів

Рубрики:

Географічні рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


American fans rarely open the sports section of the newspaper or turn on the sports news without reading or hearing about a lawsuit. The legal battles may involve individual players (ranging from Casey Martin to Latrell Sprewell), team owners (like Al Davis or George Steinbrenner), or, most often, leagues and the players’ associations. Sometimes they involve broad sports organizations such as the International Olympic Committee (IOC), which, for example, made an instant decision in Nagano, Japan, to bar from future Olympic Games any athletes found to have smoked marijuana, but which was reluctant to take action against cities that had won the chance to host the Games by channeling money into the pockets of IOC members.



Кл.слова:
спортивне право -- фізична культура

   Тип видання:   життєпис   
13.
 


Ferguson, Alex.
My autobiography [Electronic resource] / Alex Ferguson. - London : Hodder & Stoughton, 2013. - 416 p
Переклад назви: Моя автобіографія

Рубрики:

Географічні рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Over the past four years, Alex Ferguson has been reflecting on and jotting down the highlights of his extraordinary career, and here he reveals his amazing story as it unfolded, from his very early days in the tough shipyard areas of Govan. Sir Alex announced his retirement as manager of Manchester United after 27 years in the role. He has gone out in a blaze of glory, with United winning the Premier League for the 13th time, and he is widely considered to be the greatest manager in the history of British soccer. Over the last quarter of a century there have been seismic changes at Manchester United, with the only constant element the quality of the manager's league-winning squad and United's run of success, which includes winning the Champions League for a second time in 2008. Sir Alex created a purposeful, but welcoming, and much envied culture at the club, which has lasted the test of time. He discusses managing these enormous changes and the growth of Man U as a global sports power. He shares the farewells to Roy Keane and David Beckham, describes the process of building a new Champions League side around Ronaldo and Rooney, and ruminates upon the great rivalries with Liverpool, Arsenal, Chelsea, and City. He also shares his thoughts on the psychology of management and his passions and interests outside of the game.



Кл.слова:
футбол -- спортивний менеджмент -- тренування -- трансферна політика

   Тип видання:   енциклопедія   
14.


Notable sports figures [Electronic resource] : in 4 vol. / D. Barnes. - Detroit : Thomson Gale, 2004
Переклад назви: Видатні діячі спорту

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ

Vol. 1 : A-E. - 504 p.

Vol. 2 : F-L. - 546 p.

Vol. 3 : M-S. - 638 p.

Vol. 4 : T-Z. Appendix. Indexes. - 361 p.


This work attempts to cover all international, seminal sports figures from the nineteenth to the twenty-first century in all disciplines. More than 600 biographies cover not only athletes but also coaches, team executives, media figures, writers, and sportscasters. The criteria for selection included "first" achievements, impact on sport and then society, records set or broken, and involvement in controversial or newsworthy activities on or off the field. Each entry is arranged alphabetically and contains a 1,000- to 2,500-word essay, contact information for the subject, and further readings, including Web sites. Sidebars provide chronologies of events in the lives of the subjects, lists of major awards and accomplishments, statistics, extracts from material such as magazine articles, and brief biographies of individuals who played significant roles in the sports figures' lives. Other valuable features are the three indexes: a geographic index, an occupational index, and cumulative subject index that provides access under team name, religion, awards, position played, and even diseases, such as HIV/AIDS. Notable Sports Figures does not necessarily fill a void in biographical coverage of athletes when one considers the recent publication of several other sources, such as Encyclopedia of North American Sports History (2d ed., Facts On File, 2002) or The Scribner Encyclopedia of American Lives: Sports Figures (2002). Admittedly these two volumes are restricted to American or North American sports coverage, but after scanning the geographic index in Notable Sports Figures, it is quite evident that the emphasis is on American athletes. However, having all of the notables in one reference set will save the reference librarian time in searching for authoritative sources. Notable Sports Figures is recommended for high-school, public, and academic libraries where budget dollars will allow purchase.



Кл.слова:
спортивне досягнення -- атлети -- боксери -- футболісти

   Тип видання:   наукове видання   
15.

Rakowski, M.
Nowoczesny trening pływacki [Electronic resource] / M. Rakowski. - Rumia : Centrum Rekreacyjno-Sportowe Rafa, 2008. - 284 p.
Переклад назви: Сучасні навчання плаванню

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ




Кл.слова:
спорт -- басейн -- вода -- спортивна культура

   Тип видання:   науково-популярне видання   
16.
 


Weston, A. Price.
Nutrition and physical degeneration [Electronic resource] / A. Price Weston. - [S. l.] : Price Pottenger Nutrition, 2009. - 527 p
Переклад назви: Харчування і фізична дегенерація

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


New Expanded 8th edition with new photos and text. An epic study demonstrating the importance of whole food nutrition, and the degeneration and destruction that comes from a diet of processed foods. For nearly 10 years, Weston Price and his wife traveled around the world in search of the secret to health. Instead of looking at people afflicted with disease symptoms, this highly-respected dentist and dental researcher chose to focus on healthy individuals, and challenged himself to understand how they achieved such amazing health. Dr. Price traveled to hundreds of cities in a total of 14 different countries in his search to find healthy people. He investigated some of the most remote areas in the world. He observed perfect dental arches, minimal tooth decay, high immunity to tuberculosis and overall excellent health in those groups of people who ate their indigenous foods. He found when these people were introduced to modernized foods, such as white flour, white sugar, refined vegetable oils and canned goods, signs of degeneration quickly became quite evident. Dental caries, deformed jaw structures, crooked teeth, arthritis and a low immunity to tuberculosis became rampant amongst them. Dr. Price documented this ancestral wisdom including hundreds of photos in his book, Nutrition and Physical Degeneration.



Кл.слова:
дієтологія -- гастроентерологія -- дегенерація

   Тип видання:   навчальний посібник   
17.
 



Nuts and seeds in health and disease prevention [Electronic resource] / ed. Victor R. Preedy, Ronald Ross Watson, Vinood B. Patel. - London : Academic Press, 2011. - 1095 p
Переклад назви: Горіхи і насіння в царині охорони здоров'я та профілактики захворювань

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


The use of nuts and seeds to improve Human nutritional status has proven successful for a variety of conditions including in the treatment of high cholesterol, reduced risk of Type-2 Diabetes, and weight control. This complete guide to the health benefits of nuts and seeds is the only single-source scientific reference to explore the specific factors that contribute to these potential health benefits, as well as discussing how to maximize those potential benefits.



Кл.слова:
здорове харчування -- медицина -- дієтологія

   Тип видання:   науково-популярне видання   
18.
 


Reed, Matthew.
Rebels for the Soil [Electronic resource] : the Rise of the Global Organic Food and Farming Movement / M. Reed. - London : Earthscan, 2010. - 178 p.
Переклад назви: Бійці Ґрунту: постання глобального руху за екологічно чисті продукти харчування й органічне землеробство

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


In this book I wanted to counter the common opinion that organic farming and food is inherently interesting or has only come to prominence because of geopolitics, a decline in rationality in our society or an increasing self-interestedness by consumers or the greed of supermarkets. Organic food and farming are part of our societal discussions because an assembly of people have put it there through their own actions. By understanding the way in which the organic movement operates as a movement operates, the history of its ideas and the networks through it has developed it becomes clearer that the prominence of the organic movement is a considerable achievement. It also begs the questions as to why is has not been more successful, and how it might be so. In making this argument I present evidence that will be uncomfortable for some in the movement, particularly around the history of the early years. Yet for those opposed to the organic movement it also poses the question of having to explain why the organic movement persists. Many groups and people criticise the status quo, few have a working replacement waiting in the wings to be introduced. The organic movement may not have all the answers, but it is posing important questions and has an alternative to hand. In a time looking toward a crisis in the continuity and supply of food, that must command our attention. The research and thinking on which this book draws spans a decade so the thanks are wide ranging, but I would like to thank Peter Jowers, Harry Rothman, Dave Green and Alan Greer who were, or are still, at the University of West of England. At Exeter University Matt Lobley, Allan Butler and Mike Winter. For my brief but important time at the Open University special thanks are to due to Guy Cook for his encouragement and example. All of my colleagues at the Countryside and Community Research Institute have been, as they always are, an unfailingly supportive team, but particular thanks to Nigel Curry, James Kirwan and Paul Courtney. Thanks as well to Tim Hardwick and all the team at Earthscan for all their guidance, I’m still marvelling that I am an Earthscan author and many thanks to Carol Morris and the two anonymous referees for their constructive comments. I am blessed with a family who stand behind me without whom none of this would be possible and who have never shirked from encouraging me during the decade of research that stands behind this book. They inspired all that follows which is right all that errs belongs solely to me.



Кл.слова:
фермерство -- аграрні технології -- органічні продукти -- охорона довкілля

   Тип видання:   наукове видання   
19.

Lawson, F.
Restaurants, clubs & bars [Electronic resource] : planning, design and investment for food service facilities / F. Lawson. - 2th. ed.. - Oxford : Architectural Press, 1994. - 332 p.
Переклад назви: Ресторани, клуби та бари: планування, проектування та інвестиції для підприємств громадського харчування

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


This book covers all aspects of planning, design and investment in commercial restaurants, from fast food outlets to night clubs. It also examines requirements for food services in the social and welfare sector. With changing social and living habits creating an increasing demand for meals to be taken away from the home, investment in restaurants is taking place on a massive scale throughout the world. Restaurant design is also constantly evolving as changing fashions and competition demand more frequent refurbishment and reinvestment coupled with technical advances in food production and equipment. The book is illustrated by many examples of the most interesting projects in the field worldwide. Any student or practising caterer, architect or interior designer working in a restaurant in the food service industry will find this volume packed with invaluable guidance on planning, design and management.



Кл.слова:
управління -- дизайн -- громадський заклад

   Тип видання:   науково-популярне видання   
20.
 


Avery, Alex.
The Truth About Organic Foods [Electronic resource] / Alex Avery. - Chesterfield : Henderson Communications L.L.C, 2006. - 239 p
Переклад назви: Правда про органічні продукти

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


First and foremost, 1 thank my father, Dennis Avery, for nurturing my inquisitive nature and encouraging me from an early age to pursue my love of science and the truth. He is the reason 1 have followed this career path and had so much fun in the process. 1 also thank my wife for her unflagging support and patience throughout the writing process, as well as her tough and wonderfully honest opinions as the manuscript progressed. 1 owe Anne and Alice for their editorial advice and administrative support. And finally, for all the wonderful farmers and farm families that 1 have met and gotten to know over the past 12 years, thank you for sharing your lives with me.



Кл.слова:
органіка -- продукти харчування -- їжа -- ГМО
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського