Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (2)Реферативна база даних (28)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80 я73$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 104
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ВА672741
Іваненко, Федір Вікторович.
Технологія зберігання та переробки сільськогосподарської продукції [Текст] : навч.-метод. посібник для самост. вивчення дисципліни / Ф. В. Іваненко, В. М. Сінченко ; Київський національний економічний ун-т. - К. : КНЕУ, 2005. - 222 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 210. - ISBN 966-574-733-9
На обкл. автори не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сінченко, Віктор Миколайович; Київський національний економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА842395

Інноваційні технології та обладнання галузі. Переробка продукції тваринництва [Текст] : посібник-практикум / Самойчук К. О. [та ін.]. - Київ : ПрофКнига, 2020. - 250 с. : рис. - Бібліогр. в кінці розд., с. 249-250. - 300 прим. - ISBN 978-617-7762-06-4

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Самойчук, Кирило Олегович; Кюрчев, Сергій Володимирович; Паляничка, Надія Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Петриченко, Сергій Володимирович; Ковальов, Олександр Олександрович

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА794744
Біленька, Ірина Ремівна.
Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю в харчовій промисловості [Текст] : підруч. для ВНЗ / І. Р. Біленька, Я. Г. Верхівкер, А. К. Д'яконова ; [за заг. ред. І. Р. Біленької] ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : Поліграф, 2008. - 274 с. - Бібліогр.: с. 205-207. - 1000 прим. - ISBN 987-966-8788-70-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Верхівкер, Яков Григорович; Д'яконова, Анжела Костянтинівна; Біленька, Ірина Ремівна (ред.); Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВС46203

Безопасность продовольственного сырья и пищевых продуктов [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обучающихся по направлениям и спец. высшего проф. образования... / И. А. Рогов [и др.]. - Новосибирск : Сибирское университетское изд-во, 2007. - 225 с. - (Питание. Практика, технология, гигиена, качество, безопасность). - Библиогр.: с. 165-166. - ISBN 5-94087-058-9. - ISBN 978-5-94087-058-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Рогов, Иосиф Александрович; Дунченко, Нина Ивановна; Позняковский, Валерий Михайлович; Бердутина, Алла Викторовна; Купцова, Светлана Вячеславовна

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА747973
Березка, Тетяна Олександрівна.
Харчові технології. Методи контролю харчових виробництв [Текст] : лаб. практикум для студ. спец. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / Т. О. Березка, Т. В. Матвєєва, В. Ю. Папченко ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х. : НТУ "ХПІ", 2011. - 168 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 133-137. - 50 прим. - ISBN 978-966-593-946-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Матвєєва, Тетяна Вікторівна; Папченко, Вікторія Юріївна; "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА868503
Бліщ, Роксолана Олександрівна.
Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : навч. посіб. для студентів спец. 181 "Харчові технології" ВНЗ / Бліщ Р. О. ; Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Львів : Левада, 2023. - 170, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 100 прим. - ISBN 978-611-8070-66-3

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Львівська політехніка", національний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА833658
   Бочарова, Оксана Володимирівна.
НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції [Текст] : підручник / О. В. Бочарова ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : Атлант, 2019. - 375 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 500 прим. - ISBN 978-617-7253-96-8

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  
  


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА800205
   Бочарова, Оксана Володимирівна.
Управління безпечністю товарів [Текст] : підручник / О. В. Бочарова ; Одес. нац. екон. ун-т. - Одеса : Атлант, 2014. - 376 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 500 прим. - ISBN 978-617-7253-00-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Дод. точки доступу:
Одеський національний економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА641716
Бухкало, Світлана Іванівна.
Технологія основних харчових виробництв у прикладах і задачах [Текст] : навч. посібник для студ. харчових спец. усіх форм навчання / С. І. Бухкало. - Х. : НТУ "ХПІ", 2003. - 184 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 176. - ISBN 966-593-310-8
На тит. арк. авт. не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
Р99847

Вступ до фаху [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни, виконання контрольної роботи та реферату для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. М. Куц [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 20 с. - Бібліогр.: с. 20

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Куц, Анатолій Михайлович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
Р105906

Вступ до фаху [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та перерробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія і інженерія" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Я. І. Засядько [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 8 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Засядько, Ярослав Іванович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
Р99424

Вступ до харчової технології [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. К. Д. Ткаченко. - Х. : НУХТ, 2003. - 10 с. - Бібліогр.: с. 10

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ткаченко, Катерина Дмитрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
Р100567

Вступ до харчової технології [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія жирів і жирозамінників" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. Т. Носенко. - К. : НУХТ, 2004. - 14 с. - Бібліогр.: с. 13-14

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Носенко, Тамара Тихонівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА729139
Голячук, Сергій Євгенович.
Основи технології переробки тваринницької продукції [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / С. Є. Голячук, В. Ф. Дідух, В. М. Карпюк ; Луц. нац. техн. ун-т. - Луцьк : РВВ Луцького НТУ, 2009. - 204 с. - Бібліогр.: с. 203. - 400 прим. - ISBN 978-966-1535-24-2
На тит. л. авт. не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дідух, Володимир Федорович; Карпюк, Віктор Миколайович; Луцький національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА822338
   Гуляєв, Віталій Михайлович.
Технології БАР та харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. для студентів навч. закл. / В. М. Гуляєв, І. М. Корнієнко, О. Ю. Філімоненко ; Дніпр. держ. техн. ун-т (ДДТУ). - Кам'янське : ДДТУ, 2018. - 276 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 272-276. - 300 прим. - ISBN 978-966-175-157-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Корнієнко, Ірина Михайлівна; Філімоненко, Ольга Юріївна; Дніпровський державний технічний університет (Кам'янське)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВА663655

Дипломне проектування [Текст] : навч. посібник для студ. вищих навч. закл. / Г. В. Дейниченко [та ін.] ; ред. Г. В. Дейниченко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі, Східноукраїнський національний ун-т ім. Володимира Даля. - Х. : Видавництво СНУ ім. В.Даля ; Луганськ : [б.в.], 2004. - 256 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 223-224. - ISBN 966-590-507-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович; Черевко, Олександр Іванович; Власова, Наталія Олексіївна; Афукова, Наталія Олександрівна; Дейнека, Інна Григорівна; Дейниченко, Г. В. (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі; Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ВА700960
Домарецкий, Виталий Афанасьевич.
Технология продуктов общественного питания [Текст] : учеб. пособие для студ. образоват. учреждений сред. проф. образования / В. А. Домарецкий. - М. : ФОРУМ, 2008. - 400 с. - (Профессиональное образование). - Библиогр.: с. 389. - ISBN 978-5-91134-121-3 (ФОРУМ)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ВА643384
Домарецький, Віталій Афанасійович.
Технологія харчових продуктів [Текст] : підручник для студ. вищих навч. закл. / В. А. Домарецький [и др.] ; ред. А. І. Українець ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2003. - 572 с. - Бібліогр.: с. 558-562. - ISBN 966-612-027-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Остапчук, Микола Васильович; Українець, Анатолій Іванович; Українець, Анатолій Іванович (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

19.
ВА614951
Донченко, Людмила Владимировна.
Безопасность пищевой продукции [Текст] : учебник для студ. вузов, обучающихся по спец. 311200 "Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции" / Л. В. Донченко, В. Д. Надыкта. - М. : Пищепромиздат, 2001. - 528 с.: ил. - Библиогр.: с. 517-519. - ISBN 5-89703-028-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Надыкта, Владимир Дмитриевич

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ВА843256

Еко- та ГМ-продукти [Текст] : навч. посіб. / [Г. О. Бірта та ін.] ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2020. - 274, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 270-[275]. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-384-3

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, О. О.; Ткаченко, А. С.; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського