Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л80 я73$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 104
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВА672741 Іваненко, Федір Вікторович. Технологія зберігання та переробки сільськогосподарської продукції [Текст] : навч.-метод. посібник для самост. вивчення дисципліни / Ф. В. Іваненко, В. М. Сінченко ; Київський національний економічний ун-т. - К. : КНЕУ, 2005. - 222 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 210. - ISBN 966-574-733-9 На обкл. автори не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сінченко, Віктор Миколайович; Київський національний економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА842395 Інноваційні технології та обладнання галузі. Переробка продукції тваринництва [Текст] : посібник-практикум / Самойчук К. О. [та ін.]. - Київ : ПрофКнига, 2020. - 250 с. : рис. - Бібліогр. в кінці розд., с. 249-250. - 300 прим. - ISBN 978-617-7762-06-4Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Самойчук, Кирило Олегович; Кюрчев, Сергій Володимирович; Паляничка, Надія Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Петриченко, Сергій Володимирович; Ковальов, Олександр Олександрович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА794744 Біленька, Ірина Ремівна. Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю в харчовій промисловості [Текст] : підруч. для ВНЗ / І. Р. Біленька, Я. Г. Верхівкер, А. К. Д'яконова ; [за заг. ред. І. Р. Біленької] ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : Поліграф, 2008. - 274 с. - Бібліогр.: с. 205-207. - 1000 прим. - ISBN 987-966-8788-70-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Верхівкер, Яков Григорович; Д'яконова, Анжела Костянтинівна; Біленька, Ірина Ремівна (ред.); Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВС46203 Безопасность продовольственного сырья и пищевых продуктов [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обучающихся по направлениям и спец. высшего проф. образования... / И. А. Рогов [и др.]. - Новосибирск : Сибирское университетское изд-во, 2007. - 225 с. - (Питание. Практика, технология, гигиена, качество, безопасность). - Библиогр.: с. 165-166. - ISBN 5-94087-058-9. - ISBN 978-5-94087-058-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Рогов, Иосиф Александрович; Дунченко, Нина Ивановна; Позняковский, Валерий Михайлович; Бердутина, Алла Викторовна; Купцова, Светлана Вячеславовна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА747973 Березка, Тетяна Олександрівна. Харчові технології. Методи контролю харчових виробництв [Текст] : лаб. практикум для студ. спец. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / Т. О. Березка, Т. В. Матвєєва, В. Ю. Папченко ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х. : НТУ "ХПІ", 2011. - 168 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 133-137. - 50 прим. - ISBN 978-966-593-946-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Матвєєва, Тетяна Вікторівна; Папченко, Вікторія Юріївна; "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА868503 Бліщ, Роксолана Олександрівна. Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : навч. посіб. для студентів спец. 181 "Харчові технології" ВНЗ / Бліщ Р. О. ; Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Львів : Левада, 2023. - 170, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 100 прим. - ISBN 978-611-8070-66-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Львівська політехніка", національний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА833658 Бочарова, Оксана Володимирівна. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції [Текст] : підручник / О. В. Бочарова ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : Атлант, 2019. - 375 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 500 прим. - ISBN 978-617-7253-96-8Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВА800205 Бочарова, Оксана Володимирівна. Управління безпечністю товарів [Текст] : підручник / О. В. Бочарова ; Одес. нац. екон. ун-т. - Одеса : Атлант, 2014. - 376 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 500 прим. - ISBN 978-617-7253-00-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеський національний економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА641716 Бухкало, Світлана Іванівна. Технологія основних харчових виробництв у прикладах і задачах [Текст] : навч. посібник для студ. харчових спец. усіх форм навчання / С. І. Бухкало. - Х. : НТУ "ХПІ", 2003. - 184 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 176. - ISBN 966-593-310-8 На тит. арк. авт. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | Р99847 Вступ до фаху [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни, виконання контрольної роботи та реферату для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. М. Куц [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 20 с. - Бібліогр.: с. 20Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Куц, Анатолій Михайлович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | Р105906 Вступ до фаху [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та перерробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія і інженерія" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Я. І. Засядько [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 8 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Засядько, Ярослав Іванович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | Р99424 Вступ до харчової технології [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. К. Д. Ткаченко. - Х. : НУХТ, 2003. - 10 с. - Бібліогр.: с. 10Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ткаченко, Катерина Дмитрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | Р100567 Вступ до харчової технології [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія жирів і жирозамінників" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. Т. Носенко. - К. : НУХТ, 2004. - 14 с. - Бібліогр.: с. 13-14Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Носенко, Тамара Тихонівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | ВА729139 Голячук, Сергій Євгенович. Основи технології переробки тваринницької продукції [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / С. Є. Голячук, В. Ф. Дідух, В. М. Карпюк ; Луц. нац. техн. ун-т. - Луцьк : РВВ Луцького НТУ, 2009. - 204 с. - Бібліогр.: с. 203. - 400 прим. - ISBN 978-966-1535-24-2 На тит. л. авт. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дідух, Володимир Федорович; Карпюк, Віктор Миколайович; Луцький національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ВА822338 Гуляєв, Віталій Михайлович. Технології БАР та харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. для студентів навч. закл. / В. М. Гуляєв, І. М. Корнієнко, О. Ю. Філімоненко ; Дніпр. держ. техн. ун-т (ДДТУ). - Кам'янське : ДДТУ, 2018. - 276 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 272-276. - 300 прим. - ISBN 978-966-175-157-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Корнієнко, Ірина Михайлівна; Філімоненко, Ольга Юріївна; Дніпровський державний технічний університет (Кам'янське)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | ВА663655 Дипломне проектування [Текст] : навч. посібник для студ. вищих навч. закл. / Г. В. Дейниченко [та ін.] ; ред. Г. В. Дейниченко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі, Східноукраїнський національний ун-т ім. Володимира Даля. - Х. : Видавництво СНУ ім. В.Даля ; Луганськ : [б.в.], 2004. - 256 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 223-224. - ISBN 966-590-507-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Дейниченко, Григорій Вікторович; Черевко, Олександр Іванович; Власова, Наталія Олексіївна; Афукова, Наталія Олександрівна; Дейнека, Інна Григорівна; Дейниченко, Г. В. (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі; Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | ВА700960 Домарецкий, Виталий Афанасьевич. Технология продуктов общественного питания [Текст] : учеб. пособие для студ. образоват. учреждений сред. проф. образования / В. А. Домарецкий. - М. : ФОРУМ, 2008. - 400 с. - (Профессиональное образование). - Библиогр.: с. 389. - ISBN 978-5-91134-121-3 (ФОРУМ)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. | ВА643384 Домарецький, Віталій Афанасійович. Технологія харчових продуктів [Текст] : підручник для студ. вищих навч. закл. / В. А. Домарецький [и др.] ; ред. А. І. Українець ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2003. - 572 с. - Бібліогр.: с. 558-562. - ISBN 966-612-027-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Остапчук, Микола Васильович; Українець, Анатолій Іванович; Українець, Анатолій Іванович (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
| 19. | ВА614951 Донченко, Людмила Владимировна. Безопасность пищевой продукции [Текст] : учебник для студ. вузов, обучающихся по спец. 311200 "Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции" / Л. В. Донченко, В. Д. Надыкта. - М. : Пищепромиздат, 2001. - 528 с.: ил. - Библиогр.: с. 517-519. - ISBN 5-89703-028-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Надыкта, Владимир Дмитриевич
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. | ВА843256 Еко- та ГМ-продукти [Текст] : навч. посіб. / [Г. О. Бірта та ін.] ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2020. - 274, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 270-[275]. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-384-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, О. О.; Ткаченко, А. С.; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|