Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (14)Наукова періодика України (5)
Пошуковий запит: (<.>A=Домарецький В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 18
Представлено документи з 1 до 18
1.
ВА568024

Виноградарство і виноробство (на фермерських господарствах, малих підприємствах і в домашніх умовах) [Текст] : навч. посібник для студ. спец. "Технологія бродильних виробництв і виноробство" / Ф. Малик [и др.] ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 1995. - 303 с. - ISBN 5-7763-1841-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Малик, Федір; Домарецький, Віталій Опанасович; Ісаєнко, Володимир Миколайович; Луканін, Олександр Сергійович; Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА562053

Російсько-український термінологічний словник [Текст] : для студ. спец. "Технологія продуктів бродіння та виноробство" / В. А. Домарецький [та ін.] ; Український ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 1994. - 138 с. - ISBN 5-7763-1872-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Домарецький, В. А.; Прибильський, В. Л.; Куц, А. М.; Шольц, Є. П.; Ісаєнко, В. М.; Український університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА595095
Домарецький, Віталій Афанасійович.
Технологія солоду та пива [Текст] : підручник для студ. вищих закл. освіти, що навч. за спец. "Технологія бродильних виробництв і виноробства" / В. А. Домарецький. - К. : Урожай, 1999. - 542 с.: рис. - ISBN 966-05-0141-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА601949

Вступ до харчової технології та інженерії (виноробство) [Текст] : навч. посіб. для студ. вищих навч. закл. / Є. П. Шольц- Куліков [и др.] ; заг. ред. Є. П. Шольц- Куліков ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : УДУХТ, 2000. - 92 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л874 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шольц- Куліков, Євген Павлович; Русаков, Володимир Олександрович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Фуркевич, Володимир Олексійович; Шольц- Куліков, Євген Павлович (заг. ред.); Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА638407

Хімія і біохімія вина. Лабораторний практикум [Текст] : навч. посібник для студ. вищих закл. освіти, які навч. за спец. "Технологія бродильних виробництв і виноробство" / В. О. Русаков [та ін.] ; ред. Є. П. Шольц-Куликов ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : УДУХТ, 2001. - 224 с.: рис. - Бібліогр.: с. 217-220

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Русаков, Володимир Олександрович; Шольц-Куликов, Євген Павлович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Маринченко, Віктор Опанасович; Немчина, Галина Федорівна; Шольц-Куликов, Євген Павлович (ред.); Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
Р99423

Актуальні проблеми виноробства [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни, виконання курсового проекту і контрольної роботи для студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" спеціалізації "Виноробство" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної і заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. А. Домарецький, А. М. Куц. - Х. : НУХТ, 2003. - 23 с. - Бібліогр.: с. 22-23

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Домарецький, Віталій Афанасійович (уклад.); Куц, Анатолій Михайлович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА643384
Домарецький, Віталій Афанасійович.
Технологія харчових продуктів [Текст] : підручник для студ. вищих навч. закл. / В. А. Домарецький [и др.] ; ред. А. І. Українець ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2003. - 572 с. - Бібліогр.: с. 558-562. - ISBN 966-612-027-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Остапчук, Микола Васильович; Українець, Анатолій Іванович; Українець, Анатолій Іванович (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

8.
Р100375

Актуальні проблеми технології пивоварного і безалкогольного виробництв [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни, викон. контр. робіт і курс. проекту для студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв і виноробство" напрямку 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. А. Домарецький, А. Є. Мелетьєв. - К. : НУХТ, 2003. - 13 с. - Бібліогр.: с. 13

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Домарецький, Віталій Афанасійович (уклад.); Мелетьєв, Анатолій Євгенович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВС38825

Технологія спирту [Текст] : підруч. для студ. вищих навч. закл. / В. О. Маринченко [та ін.] ; ред. В. О. Маринченко ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2003. - 495 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 494-495. - ISBN 966-8213-01-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Маринченко, В. О.; Домарецький, В. А.; Шиян, П. Л.; Швець, В. М.; Циганков, П. С.; Маринченко, В. О. (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
Р104045

Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання курсової роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв та виноробство" напряму 0917 "Харчова технологія і інженерія" денної і заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. А. Домарецький [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 40 с.: табл. - Бібліогр.: с. 33-39

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Домарецький, Віталій Афанасійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВС41831
Домарецький, В. А..
Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / В. А. Домарецький [и др.] ; ред. В. А. Домарецький ; Національний ун-т харчових технологій. - Вінниця : Нова книга, 2005. - 408 с.: рис. - Бібліогр.: с. 401-402. - ISBN 966-8609-02-6
На обкл. авт. не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Прибильський, В. Л.; Михайлов, М. Г.; Домарецький, В. А. (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА732462

Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : навч. посіб. за напрямом "Харчова технологія та інженерія" / Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук., проф. Товажнянського Л. Л. ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х. : НТУ"ХПІ", 2010. - 719 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 712-714. - 300 прим. - ISBN 978-966-593-825-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Товажнянський, Леонід Леонідович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Куц, Анатолій Михайлович; Гладкий, Федір Федорович; Данилова, Людмила Андріївна; Товажнянський, Леонід Леонідович (ред.); "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВА734109

Загальні технології харчових виробництв [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за напрямом підготов. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / [А. І. Українець та ін.] ; за наук. ред.: проф. М. М. Калакури та проф. Л. Ф. Романенко ; Відкр. міжнар. ун-т розв. людини "Україна". - К. : [Університет "Україна"], 2010. - 814 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 810-813. - 300 прим. - ISBN 978-966-388-318-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українець, Анатолій Іванович; Калакура, Марія Михайлівна; Романенко, Лариса Федорівна; Домарецький, Віталій Афанасійович; Мельник, Людмила Миколаївна; Калакура, Марія Михайлівна (ред.); Романенко, Лариса Федорівна (ред.); "Україна", відкритий міжнародний університет розвитку людини

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА742960

Біологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій [Текст] : монографія / [В. А. Домарецький та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. Домарецького В. А. ; Нац. ун- харч. технологій. - К. : Фенікс, 2011. - 696 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 689-691. - 1000 прим. - ISBN 978-966-651-889-0. - ISBN 978-966-651-899-0

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-1 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Домарецький, Віталій Афанасійович; Куц, Анатолій Михайлович; Шевченко, Олександр Юхимович; Піддубний, Володимир Антонович; Леус, Руслан Миколайович; Мельник, Ірина Василівна; Домарецький, Віталій Афанасійович (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА756191

Основи технології та ресурсоенергозбереження в харчовій промисловості [Текст] : [монографія] / В. А. Домарецький [та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. В. А. Домарецького ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Фенікс, 2011. - 573 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 563-567. - 1000 прим. - ISBN 978-966-651-972-9

Рубрикатор НБУВ:
 Л80 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Домарецький, Віталій Афанасійович; Бобов, Геннадій Борисович; Шевченко, Олександр Юхимович; Піддубний, Володимир Антонович; Гросман, Олег Олександрович; Домарецький, Віталій Афанасійович (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВА764927

Винний туризм [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / С. В. Іванов [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Кам'янець-Подільський : Сисин О. В. : Абетка, 2012. - 471 с. : рис., табл., кольор. іл. - Бібліогр. в кінці розд. - 500 прим. - ISBN 978-617-539-129-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Іванов, Сергій Віталійович; Домарецький, Віталій Опанасович; Басюк, Дарія Іванівна; Білько, Марина Володимирівна; Бабич, І. М.; Сологуб, Ю. І.; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ВА772951

Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за освіт.-проф. прогр. підготов. спеціалістів та магістрів зі спец. "Технології продуктів бродіння і виноробства" / [С. В. Іванов та ін.] ; за заг. ред. д-ра хім. наук, проф. С. В. Іванова ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : НУХТ, 2012. - 487 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 478-481. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-130-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Іванов, Сергій Віталійович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Куц, Анатолій Михайлович; Коренькова, Галина Миколаївна; Білько, Марина Володимирівна; Іванов, Сергій Віталійович (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ВА867592

Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] : підруч. для студентів ВНЗ / С. В. Іванов [та ін.] ; за ред. д-ра хім. наук, проф. С. В. Іванова ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2013. - 430 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 423-424. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-136-6
130 Нац. ун-ту харч. технологій.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Іванов, Сергій Віталійович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Доценко, Віктор Федорович; Білько, Марина Володимирівна; Куц, Анатолій Михайлович; Мельник, Ірина Василівна; Іванов, Сергій Віталійович (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського