РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (197)Журнали та продовжувані видання (11)
1.

Максимов В. А. 750 лучших блюд для снижения уровня сахара. — Харьков: Виват, 2018. — 221, [1] - (Серия "Полезная книга").
2.

Pavlyuk R. Devising nanotechnology for vegetable cryofrozen enrichers with biocomponents and the natural protein healthy snacks containing them // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2021. - № 2/11.
3.

Gubskyi S. Iodine content determination in dried talli of laminaria by galvanostatic coulometry // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 2.
4.

Oseyko M. Justification of the amino acid composition of sunflower proteins for dietary and functional products // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
5.

Oseyko M. Justification of the amino acid composition of sunflower proteins for dietary and functional products // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
6.

Kondratjuk N. Modeling of low calorie pectin-based product composition // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 1.
7.

Mazurenko I. K. Products for Children with Infectious Diseases. Technologies and Assortment : monograph. — Odesa: Astroprint, 2022
8.

Antiushko D. The elements composition of gerodietetic product for enteral nutrition // Товари і ринки. - 2021. - № 2.
9.

Лаптенок Н. С. Біологічні дослідження спеціалізованих екструзійних продуктів для вагітних і жінок-годувальниць // Харч. пром-сть. - 2019. - № 26.
10.

Семенда С. А. Блюда для тех, кому за .... — Харьков: Виват, 2018. — 222, [1] - (Серия "Полезная книга").
11.

Власенко І. Виробництво продуктів спеціального призначення для хворих на цукровий діабет // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 4.
12.

Корж Т. В. Вплив параметрів водотеплового оброблення насіння льону на перехід сухих речовин у воду // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 1.
13.

Черевко А. И. Физиологические основы диетического питания. — Сумы, 2011
14.
Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування : Опор. конспект лекцій для студ. спец. 7.091711 і 8.091711 "Технологія харчування". — К., 2003
15.

Битютская О.  Использование моллюска в технологии диетических продуктов. — 2012 // Товари і ринки.
16.

Кондратюк Н. В. Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмами : монографія. — Харків: ХДУХТ, 2015
17.

Пивоваров Є. П. Наукові основи технологій харчової продукції лікувально-профілактичного призначення, одержаної шляхом акумуляції функціональних інгредієнтів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
18.

Притульська Н.  Наукові підходи до розробки продуктів для людей із термічними травмами. — 2012 // Товари і ринки.
19.

Ленерт С. О. Наукове обґрунтування технологій холестеринознижуючої харчової продукції : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2021
20.

Прядко О. М. Нова збита десертна продукція: маркетинговий погляд на споживчий аспект // Бізнес Інформ. - 2022. - № 3.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського