РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (197)Журнали та продовжувані видання (11)
Пошуковий запит: (<.>U=Л996.5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 43
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Oseyko M. Justification of the amino acid composition of sunflower proteins for dietary and functional products // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
2.

Oseyko M. Justification of the amino acid composition of sunflower proteins for dietary and functional products // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
3.

Авдєєва Л. Ю. Ферментативні білкові гідролізати для спеціалізованих харчових продуктів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 3.
4.

Корж Т. В. Вплив параметрів водотеплового оброблення насіння льону на перехід сухих речовин у воду // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 1.
5.

Пивоваров Є. П. Наукові основи технологій харчової продукції лікувально-профілактичного призначення, одержаної шляхом акумуляції функціональних інгредієнтів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
6.

Москалюк О. Є. Розроблення паштетів з використанням фітокомплексу злакових культур "CHOICE" // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4.
7.

Болгова Н. В. Продукти оздоровчого призначення // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
8.

Притульська Н. Фізіологічна ефективність продуктів для ентерального харчування // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 4.
9.

Власенко І. Виробництво продуктів спеціального призначення для хворих на цукровий діабет // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 4.
10.

Прядко О. М. Нова збита десертна продукція: маркетинговий погляд на споживчий аспект // Бізнес Інформ. - 2022. - № 3.
11.

Притульська Н. Харчування в умовах воєнного стану: антистресовий раціон // Товари і ринки. - 2022. - № 2.
12.

Притульська Н. Продукти геродієтичного призначення: споживчі очікування та вподобання // Товари і ринки. - 2023. - № 1.
13.

Сімахіна Г. О. Створення композицій радіопротекторної дії для захисту організму людини від малих доз іонізуючої радіації // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 5.
14.

Pavlyuk R. Devising nanotechnology for vegetable cryofrozen enrichers with biocomponents and the natural protein healthy snacks containing them // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2021. - № 2/11.
15.

Antiushko D. The elements composition of gerodietetic product for enteral nutrition // Товари і ринки. - 2021. - № 2.
16.

Лаптенок Н. С. Біологічні дослідження спеціалізованих екструзійних продуктів для вагітних і жінок-годувальниць // Харч. пром-сть. - 2019. - № 26.
17.

Дацишин К. Є. Розробка технології низькоалергенного гідролізату білків сироватки для збагачення молочних продуктів спеціального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05. — Київ, 2021
18.

Ленерт С. О. Наукове обґрунтування технологій холестеринознижуючої харчової продукції : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2021
19.

Gubskyi S. Iodine content determination in dried talli of laminaria by galvanostatic coulometry // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 2.
20.

Мостова Л. М. Технологія продуктів дієтичного призначення : навч. посіб. для студентів ВНЗ. — Харків: РВВ ХТЕІ КНТЕУ, 2014
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського