Пошуковий запит: (<.>U=Л996.5$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 43
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Неіленко С. М. Технологія кулінарної продукції радіозахисної дії : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2013
|
2. |
Черевко О. І. Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування : навч. посіб. для студентів ВНЗ. — Суми: Унів. кн., 2014
|
3. | Технології продуктів оздоровчого харчування : монографія. — Львів: ЛНУ ім. Івана Франка, 2023
|
4. |
Крайнюк Л. М. Технологічне забезпечення якості кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування : навч. посіб. — Х., 2012
|
5. |
Мазаракі А. А. Технологія харчових продуктів функціонального призначення : монографія. — 2-ге вид. — К., 2012. — 1 115: рис.
|
6. |
Максимов В. А. 750 лучших блюд для снижения уровня сахара. — Харьков: Виват, 2018. — 221, [1] - (Серия "Полезная книга").
|
7. |
Семенда С. А. Блюда для тех, кому за .... — Харьков: Виват, 2018. — 222, [1] - (Серия "Полезная книга").
|
8. | Проектування рецептур борошняних виробів для систем харчування. — Харків: ХДУХТ, 2015
|
9. |
Мостова Л. М. Технологія харчових продуктів функціонального призначення : підруч. для студентів ВНЗ. — Харків: УІПА, 2013
|
10. |
Кондратюк Н. В. Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмами : монографія. — Харків: ХДУХТ, 2015
|
11. |
Черевко А. И. Физиологические основы диетического питания. — Сумы, 2011
|
12. |
Карпенко П. О. Основи раціонального і лікувального харчування : навч. посіб. — К., 2011
|
13. | Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування : Опор. конспект лекцій для студ. спец. 7.091711 і 8.091711 "Технологія харчування". — К., 2003
|
14. |
Пересічний М. І. Технологія виробництва продукції громадського харчування радіозахисної дії - теорія та практика. — К.: "Медекол" МНІЦ БІО-ЕКОС, 1999
|
15. |
Пересічний М. І. Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини : Моногр. — К., 2004
|
16. |
Ленерт С. О. Формування якості овочево-сиркових паст підвищеної біологічної цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2011
|
17. |
Притульська Н. Наукові підходи до розробки продуктів для людей із термічними травмами. — 2012 // Товари і ринки.
|
18. |
Корзун В. Солодкі соуси для профілактики йоддефіцитних захворювань. — 2012 // Товари і ринки.
|
19. |
Mazurenko I. K. Products for Children with Infectious Diseases. Technologies and Assortment : monograph. — Odesa: Astroprint, 2022
|
20. |
Битютская О. Использование моллюска в технологии диетических продуктов. — 2012 // Товари і ринки.
|
| |