РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000828749<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Технології продуктів оздоровчого харчування : монографія / М. Я. Бомба, О. М. Вівчарук, Ю. В. Жиліщич, Б. В. Кректун, У. Б. Лотоцька-Дудик, С. В. Майкова, Г. В. Макогін, О. Б. Максимець, О. Б. Маслійчук, І. Г. Пандяк, І. В. Петлін, Н. Б. Сливка, Н. Я. Сусол, Л. О. Федина; ред.: М. Я. Бомба; Львівський національний університет імені Івана Франка. - Львів : ЛНУ ім. Івана Франка, 2023. - 336 c. - Бібліогр.: с. 304-335 та в кінці розд. - укp.

Розглянуто сучасні вітчизняні та світові тенденції розвитку харчових технологій, орієнтованих на виробництво харчових продуктів оздоровчого, профілактичного, функціонального та дієтичного призначення, що значно розширює і збагачує асортимент страв із оздоровчими властивостями. Наведено результати досліджень щодо вдосконалення технології виробництва харчових виробів завдяки доповненню їх нетрадиційними інгредієнтами функціонального спрямування. Обґрунтовано пропозиції щодо виробництва та поліпшення якості продуктів харчування, зокрема забезпечення населення країни необхідною кількістю харчової продукції оздоровчого призначення, яка відповідає основним принципам харчування третього тисячоліття, що є запорукою збереження генофонду нації


Індекс рубрикатора НБУВ: Л996.5

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВС71318 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського