РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (38)Автореферати дисертацій (5)
Пошуковий запит: (<.>U=Л912.43$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 33
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Ганзенко В. В. Розробка технології виробництва сухого замінника незбираного молока на основі повноскладового зерна сої : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2007
2.

Селіванська І. О. Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2005
3.

Невмиваний С. Л. Розробка біотехнології ферментованих соєпродуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 03.00.20. — О., 2002
4.

Борщевська Л. А. Використання побічних продуктів переробки сої в технології виробництва комбікормів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.02. — О., 2002
5.

Тракслер І. С. Обгрунтування раціональних параметрів та режимів роботи машини для переробки сої : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.11. — К., 2008
6.

Єфіменко О. А. Технологія отримання біологічно активної добавки при переробці бобів сої в соєве молоко : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02. — О., 2006
7.

Атанасова В. В. Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — О., 2012
8.

Капрельянц Л. В. Соевые продукты и ингредиенты: химия, технология, использование : монография. — Одесса: ТЭС, 2014
9.

Бабич А. О. Селекція, виробництво, торгівля і використання сої у світі : монографія. — К.: Аграр. наука, 2011
10.

Пожіткова Л. Г. Удосконалення технології виробництва функціональних інгредієнтів з сої : автореф. дис... канд. техн. наук : 03.00.20. — О., 2008
11.

Калініченко А. В. Удосконалення технології переробки сої за рахунок впровадження інформаційної моделі біологічної азотфіксації : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03. — Херсон, 1999
12.

Лазарь В. Г. Соя: история сои, применение в пищевой промышленности, технологии. — К.: Раритет, 2003
13.

Заболотний О. Г. Проблеми підвищення ефективності виробництва сої і технології її переробки : Моногр. — Вінниця: Кн.-Вега, 2006
14.
Виробництво, переробка і використання сої на кормові та харчові цілі : Матеріали третьої Всеукр. конф., 3 серп. 2000 р. — Вінниця, 2000
15.

Адамень Ф. Ф. Соя: промышленная переработка, кормовые добавки, продукты питания. — К.: Нора-Принт, 1999
16.

Балтага К. Р. Новая технология и оборудование для переработки сои. — 1999 // Хім. пром-сть України.
17.

Федорук Р. С. Перспективи та передумови зростання виробництва і використання сої та продуктів її переробки в Україні. Біологічна роль поживних та антипоживних компонентів сої // Агроекол. журн.. - 2008. - Спец. вип.
18.

Дехтяренко Н. В. Особливості приготування і ферментація соєвого молока представниками роду Lactobacillus. — 2011 // Наук. вісті НТУУ "КПІ".
19.

Тележенко Л. М. Оцінка ефективності механічного диспергування біологічних об'єктів на основі бобових культур. — 2011 // Харч. пром-сть.
20.

Решетников М. В. Вуглеводний склад та кулінарні якості зерна різних сортів гороху. — 1999 // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського