Пошуковий запит: (<.>U=Л912.43$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 33
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Ганзенко В. В. Розробка технології виробництва сухого замінника незбираного молока на основі повноскладового зерна сої : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2007
|
2. |
Селіванська І. О. Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2005
|
3. |
Невмиваний С. Л. Розробка біотехнології ферментованих соєпродуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 03.00.20. — О., 2002
|
4. |
Борщевська Л. А. Використання побічних продуктів переробки сої в технології виробництва комбікормів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.02. — О., 2002
|
5. |
Тракслер І. С. Обгрунтування раціональних параметрів та режимів роботи машини для переробки сої : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.11. — К., 2008
|
6. |
Єфіменко О. А. Технологія отримання біологічно активної добавки при переробці бобів сої в соєве молоко : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02. — О., 2006
|
7. |
Атанасова В. В. Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — О., 2012
|
8. |
Капрельянц Л. В. Соевые продукты и ингредиенты: химия, технология, использование : монография. — Одесса: ТЭС, 2014
|
9. |
Бабич А. О. Селекція, виробництво, торгівля і використання сої у світі : монографія. — К.: Аграр. наука, 2011
|
10. |
Пожіткова Л. Г. Удосконалення технології виробництва функціональних інгредієнтів з сої : автореф. дис... канд. техн. наук : 03.00.20. — О., 2008
|
11. |
Калініченко А. В. Удосконалення технології переробки сої за рахунок впровадження інформаційної моделі біологічної азотфіксації : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03. — Херсон, 1999
|
12. |
Лазарь В. Г. Соя: история сои, применение в пищевой промышленности, технологии. — К.: Раритет, 2003
|
13. |
Заболотний О. Г. Проблеми підвищення ефективності виробництва сої і технології її переробки : Моногр. — Вінниця: Кн.-Вега, 2006
|
14. | Виробництво, переробка і використання сої на кормові та харчові цілі : Матеріали третьої Всеукр. конф., 3 серп. 2000 р. — Вінниця, 2000
|
15. |
Адамень Ф. Ф. Соя: промышленная переработка, кормовые добавки, продукты питания. — К.: Нора-Принт, 1999
|
16. |
Балтага К. Р. Новая технология и оборудование для переработки сои. — 1999 // Хім. пром-сть України.
|
17. |
Федорук Р. С. Перспективи та передумови зростання виробництва і використання сої та продуктів її переробки в Україні. Біологічна роль поживних та антипоживних компонентів сої // Агроекол. журн.. - 2008. - Спец. вип.
|
18. |
Дехтяренко Н. В. Особливості приготування і ферментація соєвого молока представниками роду Lactobacillus. — 2011 // Наук. вісті НТУУ "КПІ".
|
19. |
Тележенко Л. М. Оцінка ефективності механічного диспергування біологічних об'єктів на основі бобових культур. — 2011 // Харч. пром-сть.
|
20. |
Решетников М. В. Вуглеводний склад та кулінарні якості зерна різних сортів гороху. — 1999 // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту.
|
| |