РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (493)Журнали та продовжувані видання (139)Автореферати дисертацій (35)
Пошуковий запит: (<.>U=Л782$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 426
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Neklesa O. A study of the effect of thermotropic polysaccharides on the properties of the alginate-calcium shell of an encapsulated fatty semifinished food product // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 2/11.
2.

Vovk H. Application of enzymes for press oil production from pumpkin seeds // Ukr. Food J. - 2023. - 12, № 1.
3.

Oseyko M. Chemical aspects of the composition of industrial hemp seed products // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 3.
4.

Cakaloglu B. Cold press in oil extraction. A review // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 4.
5.

Nosenko T. Comparative study of lipase preparations for enzymatic degumming of sunflower oil // Ukr. Food J. - 2023. - 12, № 2.
6.

Nosenko T. Comparison of biological value and technological properties of oil seed proteins // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 2.
7.

Nosenko T. Composition and properties of partially hydrolyzed sunflower protein isolates // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 3.
8.

Kotov B. Construction of a mathematical model of extraction process in the system "solid body liquid" in a microwave field // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 5/6.
9.

Hutsalo I. Determination of oleic acid in the samples of sunflower seeds by method of NIR-spectroscopy // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 1.
10.

Bliznjuk O. Determination of rational conditions for oil extraction from oil hydration waste // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2022. - № 1/6.
11.

Sytnik N. Determination of the influence of natural antioxidant concentrations on the shelf life of sunflower oil // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 4/11.
12.

Kairbayeva A. Determining optimal technological modes for pressing oil from melon seeds to justify rational engineering and structural solutions // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2022. - № 2/11.
13.

Tishchenko O. Development and substantiation of the technology for producing structured olives containing the encapsulated olive oil // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 4/11.
14.

Tishchenko O. Development and substantiation of the technology for producing structured olives containing the encapsulated olive oil // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 4/11.
15.

Kotliar Ye. Development of a technology of vitaminized blended vegetable oils and their identification by the fatty acid and vitamin contents // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 3/11.
16.

Lehnert S. Development of peanut quality criteria for determination of its rational use // Наука та інновації. - 2019. - № 5.
17.

Bliznjuk O. Development of safe technology of obtaining fatty acid monoglycerides using a new catalyst // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2022. - № 2/6.
18.

Saveliev D. Development of technology for obtaining fat compositions with increased oxidative stability // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2023. - № 1/6.
19.

Korchak M. Development of transesterification model for safe technology of chemical modification of oxidized fats // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2022. - № 6/6.
20.

Radhia Issaoui Effect of current density and oil concentration on hydrodynamic aspects in electroflotation column during oil/water emulsion treatment // Химия и технология воды. - 2017. - 39, № 3.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського