РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (479)Журнали та продовжувані видання (139)Автореферати дисертацій (35)
Пошуковий запит: (<.>U=Л782$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 408
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Neklesa O. A study of the effect of thermotropic polysaccharides on the properties of the alginate-calcium shell of an encapsulated fatty semifinished food product // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 2/11.
2.

Oseyko M. Chemical aspects of the composition of industrial hemp seed products // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 3.
3.

Cakaloglu B. Cold press in oil extraction. A review // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 4.
4.

Nosenko T. Comparison of biological value and technological properties of oil seed proteins // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 2.
5.

Nosenko T. Composition and properties of partially hydrolyzed sunflower protein isolates // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 3.
6.

Kotov B. Construction of a mathematical model of extraction process in the system "solid body liquid" in a microwave field // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 5/6.
7.

Hutsalo I. Determination of oleic acid in the samples of sunflower seeds by method of NIR-spectroscopy // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 1.
8.

Sytnik N. Determination of the influence of natural antioxidant concentrations on the shelf life of sunflower oil // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 4/11.
9.

Tishchenko O. Development and substantiation of the technology for producing structured olives containing the encapsulated olive oil // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 4/11.
10.

Tishchenko O. Development and substantiation of the technology for producing structured olives containing the encapsulated olive oil // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 4/11.
11.

Kotliar Ye. Development of a technology of vitaminized blended vegetable oils and their identification by the fatty acid and vitamin contents // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 3/11.
12.

Lehnert S. Development of peanut quality criteria for determination of its rational use // Наука та інновації. - 2019. - № 5.
13.

Bliznjuk O. Development of safe technology of obtaining fatty acid monoglycerides using a new catalyst // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2022. - № 2/6.
14.

Radhia Issaoui Effect of current density and oil concentration on hydrodynamic aspects in electroflotation column during oil/water emulsion treatment // Химия и технология воды. - 2017. - 39, № 3.
15.

Nosenko T. Effect of hydrolytic enzymes pretreatment on the oil extraction from pumpkin seeds // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 1.
16.

Nosenko T. Effect of rape seeds microwave pretreatment on the composition and antioxidative properties of press rape oil // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 1.
17.

Minarchenko V. M. Effect of silver nanoparticles on the physical and chemical properties of plant oils and their antimicrobial activity // Biotechnologia Acta. - 2017. - 10, № 6.
18.

Pelin Gunc Ergonul Effects of different holding types and times on quality attributes of oil obtained from olives belonging to Akhisar Region, Turkey // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 1.
19.

Nazarenko I. Electrical properties of "water in castor oil" emulsion // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 4/6.
20.

Holik Y. Experimental research of withdrawal of oil remains from the used "KOLLAN" oil filters // Environmental problems. - 2017. - 2, № 2.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського