РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (493)
Журнали та продовжувані видання (139)
Автореферати дисертацій (35)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л782$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
426
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Neklesa O.
A study of the effect of thermotropic polysaccharides on the properties of the alginate-calcium shell of an encapsulated fatty semifinished food product
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2018. - № 2/11.
2.
Vovk H.
Application of enzymes for press oil production from pumpkin seeds
//
Ukr. Food J
. - 2023. - 12, № 1.
3.
Oseyko M.
Chemical aspects of the composition of industrial hemp seed products
//
Ukr. Food J.
. - 2019. - 8, № 3.
4.
Cakaloglu B.
Cold press in oil extraction. A review
//
Ukr. Food J.
. - 2018. - 7, № 4.
5.
Nosenko T.
Comparative study of lipase preparations for enzymatic degumming of sunflower oil
//
Ukr. Food J
. - 2023. - 12, № 2.
6.
Nosenko T.
Comparison of biological value and technological properties of oil seed proteins
//
Ukr. Food J.
. - 2017. - 6, № 2.
7.
Nosenko T.
Composition and properties of partially hydrolyzed sunflower protein isolates
//
Ukr. Food J.
. - 2016. - 5, № 3.
8.
Kotov B.
Construction of a mathematical model of extraction process in the system "solid body liquid" in a microwave field
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2018. - № 5/6.
9.
Hutsalo I.
Determination of oleic acid in the samples of sunflower seeds by method of NIR-spectroscopy
//
Ukr. Food J.
. - 2017. - 6, № 1.
10.
Bliznjuk O.
Determination of rational conditions for oil extraction from oil hydration waste
//
Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies
. - 2022. - № 1/6.
11.
Sytnik N.
Determination of the influence of natural antioxidant concentrations on the shelf life of sunflower oil
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2020. - № 4/11.
12.
Kairbayeva A.
Determining optimal technological modes for pressing oil from melon seeds to justify rational engineering and structural solutions
//
Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies
. - 2022. - № 2/11.
13.
Tishchenko O.
Development and substantiation of the technology for producing structured olives containing the encapsulated olive oil
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2019. - № 4/11.
14.
Tishchenko O.
Development and substantiation of the technology for producing structured olives containing the encapsulated olive oil
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2019. - № 4/11.
15.
Kotliar Ye.
Development of a technology of vitaminized blended vegetable oils and their identification by the fatty acid and vitamin contents
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2018. - № 3/11.
16.
Lehnert S.
Development of peanut quality criteria for determination of its rational use
//
Наука та інновації
. - 2019. - № 5.
17.
Bliznjuk O.
Development of safe technology of obtaining fatty acid monoglycerides using a new catalyst
//
Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies
. - 2022. - № 2/6.
18.
Saveliev D.
Development of technology for obtaining fat compositions with increased oxidative stability
//
Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies
. - 2023. - № 1/6.
19.
Korchak M.
Development of transesterification model for safe technology of chemical modification of oxidized fats
//
Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies
. - 2022. - № 6/6.
20.
Radhia Issaoui
Effect of current density and oil concentration on hydrodynamic aspects in electroflotation column during oil/water emulsion treatment
//
Химия и технология воды
. - 2017. - 39, № 3.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського