 Книжкові видання та компакт-диски  Журнали та продовжувані видання  Автореферати дисертацій  Реферативна база даних  Наукова періодика України  Тематичний навігатор  Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000692717<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Neklesa O. A study of the effect of thermotropic polysaccharides on the properties of the alginate-calcium shell of an encapsulated fatty semifinished food product / O. Neklesa, Y. Yarantseva, O. Kotlyar, O. Grinchenko, P. Pyvovarov // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 2/11. - С. 29-38. - Бібліогр.: 14 назв. - англ.Наведено результати дослідження впливу термотропних полісахаридів і гліцерину на структурно-механічні властивості альгінат-кальцієвих оболонок продукції капсульованої з внутрішнім жировим вмістом. Установлено, що введення пектину низькоетерифікованого, агару та гліцерину призводить до зниження модуля пружності та збільшення модуля еластичності гелевих систем на основі альгіната кальцію. Результатом цього є збільшення коефіцієнту проникності оболонок капсул, що надає можливість контролювати вологоутримувальну та вологовиділяючу здатність оболонок капсул для забезпечення заданих органолептичних показників інноваційної продукції. Індекс рубрикатора НБУВ: Л782
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|