Пошуковий запит: (<.>U=Л991.5$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 44
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Перцевой Ф. В. Производство желейной и взбивной продукции с использованием модификаторов : Моногр. — Д.: Пороги, 2003
|
2. |
Юрченко С. Л. Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів для виробництва солодких страв з пінною структурою : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1999
|
3. |
Мостова Л. М. Технологія десертної продукції емульсійного типу з використанням стабілізаційних систем на основі крохмалю : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2001
|
4. |
Пивоваров Є. П. Технологія драглеподібної десертної продукції з використанням систем крохмаль - функціональний полісахарид : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2003
|
5. |
Нєміріч О. В. Технологія жировміщуючих кондитерських виробів підвищеної харчової цінності для лікувально-профілактичного харчування : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 1998
|
6. |
Ветров В. М. Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції : автореф. дис... канд. техн. наук. — Донецьк, 2007
|
7. |
Васильєва О. О. Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2005
|
8. |
Золотухіна І. В. Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції : Автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2006
|
9. |
Расулов Р. А. Технологія солодких страв з окарою : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2004
|
10. |
Шевченко О. В. Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2002
|
11. |
Євлаш В. В. Технологія сухого харчового концентрату на основі крові забійних тварин та його використання у виробництві солодких збивних виробів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 1998
|
12. |
Коваленко А. О. Технологія десертів з використанням стабілізаційних систем на основі крохмалю : монографія. — Х., 2010
|
13. |
Дзюндзя О. В. Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2011
|
14. |
Шешеня С. К. Способи збагачення біологічно активними речовинами овочевих компотів і нектарів. — 2010 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
|
15. |
Собко А. Технології пудингів для харчування дітей дошкільного віку. — 2012 // Товари і ринки.
|
16. |
Свідло К. Технологія десертів геродієтичного призначення // Товари і ринки. - 2013. - № 2.
|
17. |
Кравченко Н. В. Технологія напівфабрикату для солодких страв на основі знежиреного молока та кореня солодки : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Донецьк, 2014
|
18. |
Кондратюк Н. В. Технологія солодких страв з використанням капсульованих продуктів з пробіотичними мікроорганізмами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2012
|
19. |
Корзун В. Технологія фруктово-ягідних десертів із підвищеним вмістом мікроелементів // Товари і ринки. - 2013. - № 1.
|
20. |
Горальчук А. Б. Технологія десертів молочних із використанням карагінанів : монографія. — Харків, 2013
|
| |