РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000264280<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Расулов Р. А. 
Технологія солодких страв з окарою : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16 / Р. А. Расулов; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2004. - 20 c. - укp.

На підставі аналізу вітчизняної та зарубіжної літератури визначено сучасний стан вивчення властивостей, складу і напрямів використання окари у технологіях кулінарної продукції. Обгрунтовано доцільність використання окари в технологіях солодких страв підвищеної харчової цінності. Досліджено властивості та хімічний склад окари, установлено технологічні шляхи оптимізації її структури. Розроблено технологію волого-термічної обробки окари та виробництва напівфабрикату з неї для приготування солодких страв. Запропоновано рецептурні композиції та технологічні режими виробництва таких страв. Визначено оптимальний його вміст та вивчено комплекс якісних характеристик нових видів страв. За результатами медико-біологічних досліджень установлено наявність радіопротекторної дії страв, виготовлених з використанням даного напівфабрикату.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.5

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА328923 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського