РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000264214<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Ветров В. М. 
Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції : автореф. дис... канд. техн. наук / В. М. Ветров; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2007. - 18 c. - укp.

Визначено закономірності ціноутворення в основних видах білково-вуглеводної молочної сировини (БВМС) - сколотинах і знежиреному молоці. Установлено вплив мікробного екзополісахариду "Ксампан" і желатину на процес структуроутворення у модельних системах на основі БВМС. Доведено утворення білково-полісахаридних комплексів в результаті взаємодії даного мікробного екзополісахариду з домінувальними фракціями білків сколотин - казеїном та <$Ebeta>-лактоглобуліном. Визначено середньовагові молекулярні маси цих комплексів. Науково обгрунтовано й оптимізовано технологічні параметри та режими виробництва молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для структурованої десертної продукції. Одержано дані, які характеризують якість розроблених МБНС, доведено їх підвищену харчову та біологічну цінність.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л959 + Л991.5

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА353466 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського