Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000257175<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Юрченко С. Л. Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів для виробництва солодких страв з пінною структурою : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / С. Л. Юрченко; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. - Х., 1999. - 19 c. - укp. - рус.Дисертацію присвячено науковому обгрунтуванню і розробці технології багатофункціональних напівфабрикатів високого ступеня готовності у вигляді сухих сумішей. В основу технології покладено сумісне сушіння рецептурних компонентів з метилцелюлозою у заданих співвідношеннях, що визначає поліфункціональне призначення напівфабрикату. Одержано комплекс даних про харчову цінність і технологічні властивості напівфабрикатів та готової продукції. Обгрунтовано та розроблено технології нових збивних солодких страв на основі напівфабрикатів. Здійснено впровадження запропонованих розробок у галузь громадського харчування. Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.5 + Л994
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА304407 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|