РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000257175<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Юрченко С. Л. 
Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів для виробництва солодких страв з пінною структурою : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / С. Л. Юрченко; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. - Х., 1999. - 19 c. - укp. - рус.

Дисертацію присвячено науковому обгрунтуванню і розробці технології багатофункціональних напівфабрикатів високого ступеня готовності у вигляді сухих сумішей. В основу технології покладено сумісне сушіння рецептурних компонентів з метилцелюлозою у заданих співвідношеннях, що визначає поліфункціональне призначення напівфабрикату. Одержано комплекс даних про харчову цінність і технологічні властивості напівфабрикатів та готової продукції. Обгрунтовано та розроблено технології нових збивних солодких страв на основі напівфабрикатів. Здійснено впровадження запропонованих розробок у галузь громадського харчування.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.5 + Л994

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА304407 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського