РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000306674<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Коваленко А. О. 
Технологія десертів з використанням стабілізаційних систем на основі крохмалю : монографія / А. О. Коваленко, П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, Л. М. Мостова, Ю. Г. Абсалямов, О. П. Неклеса; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 134 c. - Бібліогр.: 159 назв - укp.

Висвітлено сучасні тенденції використання модифікованих крохмалів у технології харчових продуктів. Наведено результати експериментальних досліджень структурно-механічних властивостей крохмальних клейстерів, продуктів їх гідролізу, систем крохмальний клейстер - гідролізат. Доведено доцільність використання стабілізаційних систем на основі крохмалю та продуктів його модифікації в технології десертів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.5

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА736128 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського