РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000497759<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Кондратюк Н. В. 
Технологія солодких страв з використанням капсульованих продуктів з пробіотичними мікроорганізмами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Н. В. Кондратюк; МОНМС України, Харк. держ. ун-т харч. та торг.. - Х., 2012. - 18 c. - укp.

Науково обгрунтовано та розроблено технологію напівфабрикату "Продукт кисломолочний капсульований з пробіотичними мікроорганізмами" та солодких страв на його основі. Визначено їх споживчі та технологічні властивості, обгрунтовано умови, терміни зберігання. Розроблено і затверджено нормативну та технологічну документацію. Здійснено впровадження нових технологій у закладах ресторанного господарства та підприємствах харчопереробного комплексу. Обгрунтовано спосіб одержання гелеподібних оболонок. Досліджено закономірності формування суміші, що підлягає капсулюванню. Обгрунтовано концентраційний склад та технологічні параметри одержання оболонок та інкапсулянту. Досліджено вплив ферментів шлунково-кишкового тракту на вміст та оболонку капсул.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.5 + Л994

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА394102 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського