РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000264224<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Золотухіна І. В. 
Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції : Автореф. дис... канд. техн. наук / І. В. Золотухіна; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 18 c. - укp.

Здійснено наукове обгрунтування та розроблено технологію виробництва напівфабрикатів на основі сколотин та їх ультрафільтраційного (УФ) концентрату для одержання збитої десертної продукції з підвищеною біологічною цінністю. Досліджено функціонально-технологічні властивості сколотин та їх УФ-концентратів. Показано, що вони мають необхідні властивості для використання у виробництві збитої десертної продукції підприємствами ресторанного господарства. Визначено харчову цінність даних напівфабрикатів, установлено комплексний показник їх якості. Здійснено впровадження нових технологій на підприємствах агропромислового комплексу та підприємствах ресторанного господарства України. Наведено дані економічної ефективності впровадження нових напівфабрикатів у виробництво.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л994 + Л991.5

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА346867 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського