Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (10)Наукова періодика України (12)
Пошуковий запит: (<.>A=Бліщ Р$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.
ДС81004
Бліщ, Роксолана Олександрівна.
Інтенсифікація технологічних процесів виробництва спирту активацією гідролітичних ферментів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Бліщ Роксолана Олександрівна ; Національний ун-т "Львівська політехніка". - К., 2003. - 157 арк.: рис. - арк. 126-142

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет "Львівська політехніка" (Львів)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА327028
Бліщ, Роксолана Олександрівна.
Інтенсифікація технологічних процесів виробництва спирту активацією гідролітичних ферментів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Бліщ Роксолана Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р133816

Основи автоматизованого проектування [Текст] : метод. вказівки до лаб. робіт для студентів напряму підгот. 181 "Харчові технології" (ден. і заоч. форми навчання) / Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т ; [уклад.: Ощипок І. М., Бліщ Р. О.]. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017. - 39, [1] с. : рис. - Бібліогр.: с. [40]. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ощипок, І. М. (уклад.); Бліщ, Р. О. (уклад.); Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р133819

Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : зб. тест. завдань для студентів спец. 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технологія продукції ресторанного бізнесу" всіх форм навчання / Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т ; [уклад.: Бліщ Р. О.]. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017. - 39, [1] с. - Бібліогр.: с. [40]. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Бліщ, Р. О. (уклад.); Центральна спілка споживчих товариств УкраїниЛьвівський торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА827766

Проектування і дизайн закладів ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до лаб. робіт для студентів спец. 181 "Харчові технології" ден. та заоч. форм навчання / Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т ; [уклад.: І. М. Ощипок, Р. О. Бліщ]. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2018. - 91 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 75-77. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Дод. точки доступу:
Ощипок, І. М. (уклад.); Бліщ, Р. О. (уклад.); Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВС69323
   Ощипок, Ігор Миколайович.
Технологія продукції закладів ресторанного господарства [Текст] : підручник / І. М. Ощипок, Н. З. Петришин, Р. О. Бліщ. - Львів : ЛТЕУ, 2022. - 441 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 431-432. - 100 прим. - ISBN 978-617-602-306-7

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Петришин, Наталія Зіновіївна; Бліщ, Роксоляна Олександрівна

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА868503
Бліщ, Роксолана Олександрівна.
Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : навч. посіб. для студентів спец. 181 "Харчові технології" ВНЗ / Бліщ Р. О. ; Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Львів : Левада, 2023. - 170, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 100 прим. - ISBN 978-611-8070-66-3

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Львівська політехніка", національний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА868504
Бліщ, Роксолана Олександрівна.
Словник з дисципліни "Теоретичні основи харчових технологій" [Текст] : для студентів спец.: 181 "Харчові технологіїї" ступеня вищ. освіти "бакалавр" / Бліщ Роксолана Олександрівна ; Нац. ун-т "Львів. політехніка", Ін-т хім. технологій, Каф. технології орган. продуктів. - Львів : Левада, 2023. - 147 с. - Бібліогр.: с. 147. - 100 прим. - ISBN 978-617-8070-75-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Львівська політехніка", національний університет. Інститут хімічних технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського