ВА747973
Березка, Тетяна Олександрівна.
Харчові технології. Методи контролю харчових виробництв [Текст] : лаб. практикум для студ. спец. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / Т. О. Березка, Т. В. Матвєєва, В. Ю. Папченко ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х. : НТУ "ХПІ", 2011. - 168 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 133-137. - 50 прим. - ISBN 978-966-593-946-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Матвєєва, Тетяна Вікторівна; Папченко, Вікторія Юріївна; "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд