Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (97)Реферативна база даних (164)
Пошуковий запит: (<.>U=Л83-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.

Бондар Н.П. Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.

Рубрики:
2.

Нікончук О.А. Наукове обгрунтування і розробка технології підвищення біологічної цінності хліба : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 1999. — 20 с. — укp.

Рубрики:
3.

Шаран Л.О. Обгрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.

Рубрики:
4.

Топораш І.Г. Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02. — О., 2005. — 20 с.: рис., табл. — укp.

Рубрики:
5.

Шевченко Р.І. Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням рослинних білків : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — О., 2003. — 17 с.: рис. — укp.

Рубрики:
6.

Антонюк М.М. Розробка технологічних основ збагачення хлібобулочних виробів селеном : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.

Рубрики:
7.

Федорова Т.О. Розроблення технології хліба з борошна тритикале : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2004. — 19 с. — укp.

Рубрики:
8.

Паливода С.Д. Удосконалення технології макаронних та хлібних виробів використанням харчових добавок структуроутворювальної дії : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2010. — 21 с. — укp.

Рубрики:
9.

Холодова О. А. Удосконалення технології озонування пшеничного борошна для виробництва хлібобулочних виробів : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2011. — 20 с. — укp.

Рубрики:
10.

Савчук Н.І. Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом використання поліпшувачів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2002. — 20 с. — укp.

Рубрики:
11.

Удворгелі Удосконалення технології хліба з використанням пектиновмісних порошків : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2004. — 20 с.: рис., табл. — укp.

Рубрики:
12.

Білик О.А. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.

Рубрики:
13.

Махинько В.М. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.

Рубрики:
14.

Суха Н. А. Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених каротиновмісними овочевими порошками : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2010. — 20 с. — укp.

Рубрики:
15.

Борисенко О.В. Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2008. — 20 с. — укp.

Рубрики:
16.

Віннікова В.О. Формування якості дієтичної добавки "Гемовітал" та борошняних виробів з її використанням : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2008. — 18 с. — укp.

Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського