Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124010013<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Бондар Н.П. 
Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Н.П. Бондар ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 20 с. — укp.

Розроблено нові технології виробництва хлібобулочних виробів підвищеної харчової, біологічної та споживчої цінності з використанням продуктів переробки харчового люпину (ППЛ). Вивчено хімічний склад і технологічні властивості борошна з цілозмеленого насіння люпину. Проведено оцінку доцільності пророщування та екструдування борошна і солоду люпину щодо змін у хімічному складі одержаних продуктів, їх біологічної цінності та технологічних характеристик як сировини хлібопекарського виробництва. Досліджено вплив ППЛ на технологічний процес і якість хлібобулочних виробів, біохімічні, мікробіологічні процеси в тісті та його структурно-механічні властивості. Встановлено, що ППЛ підвищують в'язкість і формоутримувальну здатність, погіршують еластичність тіста та його газоутримувальні властивості. Експериментально підтверджено, що хлібобулочні вироби з ППЛ здатні виводити з організму токсичні речовини.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-3 +
Шифр НБУВ: РА344498


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського