![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124027521<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Шаран Л.О. Обгрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Л.О. Шаран ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 20 с. — укp.Обгрунтовано та розроблено раціональні технології йодування хлібобулочних виробів. Проведено порівняльну оцінку неорганічних (йодиду та йодату калію) й органічних (йодованих білків, продуктів переробки морських водоростей) носіїв йоду як сировини хлібопекарського виробництва з урахуванням технологічних, медико-біологічних і економічних факторів. Для визначення масової частки йоду в носіях і готових виробах застосовано інверсійно-вольтамперометричний метод (прилад АВА-2). Досліджено ступінь втрат йоду за окремими стадіями технологічного процесу приготування хлібобулочних виробів та уточнено дозування йодвмісних домішок. Досліджено вплив носіїв йоду на якість хліба, перебіг мікробіологічних, біохімічних процесів у напівфабрикатах, їх структурно-механічні властивості. Розроблено нормативну документацію щодо йодованих хлібобулочних виробів. Розраховано соціально-економічну ефективність вровадження нових видів продукції та доведено за клінічних умов їх біологічну ефективність. Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-32 + Шифр НБУВ: РА346768
Рубрики:
|
|
|