РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (97)Автореферати дисертацій (16)
Пошуковий запит: (<.>U=Л83-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 164
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Полодюк В. С. Ефективність використання лецитину в хлібопеченні. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Арсеньєва Л. Ю. Вплив різних носіїв селену на мікробіологічні процеси в напівфабрикатах хлібопекарського виробництва. — 2004 // Харч. пром-сть.
3.

Юрченко С. О. Реологічні та хлібопекарські властивості борошна сортів ярої м'якої пшениці як вихідного матеріалу в селекції на якість зерна. — 2007 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
4.

Сафонова О. М. Теоретичні передумови та практичні аспекти використання добавок - регуляторів кислотності зі спиртами для поліпшення борошна. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Баган А. В. Фiзичнi властивостi тiста та хлiбопекарськi показники якостi зерна сортiв озимої пшеницi як джерела селекцiйного матерiалу. — 2007 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
6.

Суха Н. А. Використання гарбузового порошку при виробництві хлібобулочних виробів. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
7.

Бондар Н. П. Використання продуктів переробки білого харчового люпину в технології хлібобулочних виробів функціонального призначення. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
8.

Мадзиевская Т. А. Витаминизированные продукты вторичной переработки плодово-ягодного сырья - перспективная пищевая добавка для хлебопекарной отрасли. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
9.

Скорікова Г. І. Вплив додавання альгінату кальцію на фізико-хімічні властивості борошна. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
10.

Мадзиевская Т. А. Растения-антиоксиданты для хлебобулочных и кондитерских изделий. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
11.

Юрчак В. Г. Роль хмелю у виробництві хліба за сучасними технологіями. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
12.

Мадзиевская Т. А. Фитокомпозиции и витаминно-минеральные премиксы производства УП "Унитехпром БГУ", обогащающие хлебобулочные изделия витаминами группы B. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
13.

Михонік Л. А. Хліб з борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
14.

Бондар Н. П. Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
15.

Ковбаса В. М. Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.01. — К., 1998
16.

Арсеньєва Л. Ю. Наукове обгрунтування та розроблення технології функціональних хлібобулочних виробів з рослинними білками та мікронутрієнтами : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01. — К., 2007
17.

Нікончук О. А. Наукове обгрунтування і розробка технології підвищення біологічної цінності хліба : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 1999
18.

Шаран Л. О. Обгрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
19.

Лебеденко Т. Є. Розробка комплексних поліпшувачів для хлібопекарського виробництва : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — О., 1998
20.

Топораш І. Г. Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.02. — О., 2005
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського