РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (97)
Автореферати дисертацій (16)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л83-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
164
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Полодюк В. С.
Ефективність використання лецитину в хлібопеченні
. — 2004 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
2.
Арсеньєва Л. Ю.
Вплив різних носіїв селену на мікробіологічні процеси в напівфабрикатах хлібопекарського виробництва
. — 2004 //
Харч. пром-сть
.
3.
Юрченко С. О.
Реологічні та хлібопекарські властивості борошна сортів ярої м'якої пшениці як вихідного матеріалу в селекції на якість зерна
. — 2007 //
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад
.
4.
Сафонова О. М.
Теоретичні передумови та практичні аспекти використання добавок - регуляторів кислотності зі спиртами для поліпшення борошна
. — 2006 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
5.
Баган А. В.
Фiзичнi властивостi тiста та хлiбопекарськi показники якостi зерна сортiв озимої пшеницi як джерела селекцiйного матерiалу
. — 2007 //
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад
.
6.
Суха Н. А.
Використання гарбузового порошку при виробництві хлібобулочних виробів
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
7.
Бондар Н. П.
Використання продуктів переробки білого харчового люпину в технології хлібобулочних виробів функціонального призначення
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
8.
Мадзиевская Т. А.
Витаминизированные продукты вторичной переработки плодово-ягодного сырья - перспективная пищевая добавка для хлебопекарной отрасли
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
9.
Скорікова Г. І.
Вплив додавання альгінату кальцію на фізико-хімічні властивості борошна
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
10.
Мадзиевская Т. А.
Растения-антиоксиданты для хлебобулочных и кондитерских изделий
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
11.
Юрчак В. Г.
Роль хмелю у виробництві хліба за сучасними технологіями
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
12.
Мадзиевская Т. А.
Фитокомпозиции и витаминно-минеральные премиксы производства УП "Унитехпром БГУ", обогащающие хлебобулочные изделия витаминами группы B
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
13.
Михонік Л. А.
Хліб з борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
14.
Бондар Н. П.
Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості
: Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
15.
Ковбаса В. М.
Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості
: Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.01. — К., 1998
16.
Арсеньєва Л. Ю.
Наукове обгрунтування та розроблення технології функціональних хлібобулочних виробів з рослинними білками та мікронутрієнтами
: Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01. — К., 2007
17.
Нікончук О. А.
Наукове обгрунтування і розробка технології підвищення біологічної цінності хліба
: Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 1999
18.
Шаран Л. О.
Обгрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів
: Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
19.
Лебеденко Т. Є.
Розробка комплексних поліпшувачів для хлібопекарського виробництва
: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — О., 1998
20.
Топораш І. Г.
Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці
: Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.02. — О., 2005
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського