Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124025392<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Нікончук О.А. 
Наукове обгрунтування і розробка технології підвищення біологічної цінності хліба : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / О.А. Нікончук ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 1999. — 20 с. — укp.

Дисертацію присвячено питанню розробки технології підвищення біологічної цінності хліба з додаванням L-лізину монохлоргідрату та вітамінного преміксу. Визначено оптимальний вміст цих добавок у хлібі. Вивчено вплив добавок на біохімічні та мікробіологічні процеси при виготовленні тіста, на його структурно-механічні властивості, на вміст ароматичних речовин, збереження свіжості хліба. Досліджено вплив технологічних факторів на збереженість L-лізину та вітамінів в преміксі в процесі випічки. Встановлено ступінь забезпечення добової норми вживання лізину та вітамінів внаслідок збагачення хліба цими добавками. Розроблено нові рецептури.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-32


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського